• New
Вентилатор за led лампи HYPERLIVING 54W от царевица търговски клас (еквивалент на 350 W) - Led лампа с голяма база E26/E39 Mogul - От 6000 До Дневна светлина 6480 Лумена за осветяване на гол?

Вентилатор за led лампи HYPERLIVING 54W от царевица търговски клас (еквивалент на 350 W) - Led лампа с голяма база E26/E39 Mogul

Оценка на продукта:
BGN 15.46

Сума
В магазина

Led лампа с високо качество цельноалюминиевым корпус, абажуром от КОМПЮТЪР и вграден охлаждащ вентилатор, който осигурява стабилност и по-дълъг животНезабавно включване, без да мига, без трептене, безопасно за очите.Ненасочено, на ъгъла на лъча 360 °, е подходящ за фотография и видеозаснемане.Тази лампа с мощност 54 W възпроизвежда по-реалистични цветове, висока цвета прави цвета на чиста, наситена и внимателно, така че да можете наистина да видите детайли и цветове, елементи и визуално възприятие се подобрява.Прегряване на led драйвера е основната причина, което води до излизане от строя на осветление.Нашият мощен изолиран led драйвер осигурява стабилност и дълъг живот.Черна алуминиева плоча с 177 бр. led чипове Epistar създава страхотна изходна яркост от 6500 лумена, живи, като едно малко слънце.Изцяло алуминиев корпус, без ръжда, без корозия.По-стабилна структура Осигурява трайни работа и по-дълъг живот. 【Ярко като слънцето】 : Led лампи са висок клас с изцяло алуминиев корпус с 177 бр. led чипове Elipstar, изцяло алуминиев корпус със силно изолирани led драйвера.Безвентиляторная конструкция с бързите товаро топлина, подходящ за напълно затворени осветителни тела при абсолютно безшумна работа, осигурява стабилен и по-дълъг експлоатационен живот. 【Функция за спестяване на енергия】 : Функция за спестяване на енергия предлагат оптимална яркост, ниска консумация на енергия, а също така и висока трайност.Тези led лампи са намаляване на сметките за електричество с до 80% при изключване на расходующих енергия лампи с нажежаема жичка. 【Трайност И лекота на използване】 : 50% по-малко на 30% по-лек, незабавно се включва, не се загрява, не трепти, зелен и безопасен за окото.Ненасочено, на ъгъла на лъча 360 °, покрива по-голяма площ, е устойчив и надежден за жилищни и търговски проекти. 【Широко приложение】 : Адаптер от E26 до E39, подходящ както за обикновените средни, така и за големи планини mogul, отличен за декорация на дома, гараж, дневна, студио, фабрика, супермаркет, офиса, гаража, работилница, навес, отвътре и отвън.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини