• New
LIHAOPING MTJNL2020K22 MTJNR MTJNL Мультиблокировочная система за Външен притежателя на струг инструмент Начин на захващане поставяне Стил на притежателя на M 93 Градуса Използва?

LIHAOPING MTJNL2020K22 MTJNR MTJNL Мультиблокировочная система за Външен притежателя на струг инструмент Начин на захващане

Оценка на продукта:
BGN 22.96

Сума
В магазина

1 Комплектът включва : {всяка дръжка не съдържа карбид остриета (снимка приведен само за показване)}, дръжка, винт и гаечен ключ. Захват на инструмента е направена от висококачествен твърди сплави и вольфрамовой стомана (42 Cr Mo), HRC нагоре и надолу на 48 градуса, висока твърдост, дълъг живот и висока скорост на рязане. Blade : Твърдосплавен материал, покритие на ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ, се използва за обработка на неръждаема стомана и сплави, използвани за точения и облицовки от различни материали, острието трайно, с нисък коефициент на триене, стабилна устойчивост на износване добра устойчивост на износване, остро и трайно, непрекъснато рязане. Ъгъл на рязане цилиндрична струг инструмент е 93 градуса. Гладка повърхност от черен азотен всеки держателе струг инструмент за отбелязаните вид на притежателя на инструмента и големината на ръкохватката.Обикновено се използва за обработка, дърворезба, точения, пробора, рязане, чистовой токарной обработка, крайни обработка, нарязване на външна канали и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини