• New
5 бр. Фрези с ЦПУ Бележка Fresa С Един ръба на Спирала Fresa От Вольфрамовой Стомана Машина за Дърворезба Гравиране Шлифоване на Канали

5 бр. Фрези с ЦПУ Бележка Fresa С Един ръба на Спирала Fresa От Вольфрамовой Стомана Машина за Дърворезба

Оценка на продукта:
BGN 10.33

Сума
В магазина

Това е длето на чисто отрязва отгоре, така и отдолу, го спиральное действие стяга и двете страни към центъра длета, където тя излиза отстраниМалък размер, ниско тегло и лесен за носене.Лесно се побира в набор от инструменти, много подходящ за професионална употреба. Спирала fresa притежава добро качество и висока ефективност на отстраняване на стружки, може да работи непрекъснато в продължение на дълго време и да я лесно да боли.Ножове се прилагат към различни скали дърво, като фурнир, ДЪБ, МДФ и всяка от масивна дървесина.Може да запази остротата и след продължителна употреба.Спирала ножове са изработени от твърд карбид (вольфрамовая стомана), те износостойки и имат дълъг живот.Можете да се намали времето за смяна на ножовете, да се спести време на производството.Това е длето на чисто отрязва отгоре, така и отдолу, го спиральное действие стяга и двете страни към центъра длета, където тя излиза отстрани.Малък размер, ниско тегло и лесен за носене.Лесно се побира в набор от инструменти, много подходящ за професионална употреба. Спирала fresa притежава добро качество и висока ефективност на отстраняване на стружки, може да работи непрекъснато в продължение на дълго време и да я лесно да боли.Ножове се прилагат към различни скали дърво, като фурнир, ДЪБ, МДФ и всяка от масивна дървесина.Може да запази остротата и след продължителна употреба.Спирала ножове са изработени от твърд карбид (вольфрамовая стомана), те износостойки и имат дълъг живот.Можете да се намали времето за смяна на ножовете, да се спести време на производството.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Спирала фреза Материал : вольфрамовая стомана Режещата глава : приблизително 3,175 mm /0,1 инча Дължина на острието : прибл. 22 мм / 0,9 Брой : 5 бр. Определяне : дърворезба съдържание на Пакета : 5 х Fresa Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Spiral Milling Cutter
Material:
Tungsten Steel
Cutter Head:
Approx. 3.175mm / 0.1in
Blade Length:
Approx. 22mm / 0.9in
Quantity:
5pcs
Purpose:
Wood Carving
Package List:
5 x Milling Cutter
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Избор на купувачи

Новини