• New
Обяд-Бокс Porzu Bento, 1400 мл Обяд-Бокс за приготвяне на храна за деца и Възрастни, Преносим Контейнер за хранене с 3 Отделения и Прибори (Бежов)

Обяд-Бокс Porzu Bento, 1400 мл Обяд-Бокс за приготвяне на храна за деца и Възрастни, Преносим Контейнер за хранене

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

?【БЕЗОПАСНОСТ на ХРАНИТЕ - ТОВА е НАЙ-ВАЖНОТО】 Кутия за бэнто Porzu е изработена от материал 2, не съдържат бисфенол А Не всички детайли са подходящи за печене във ФУРНАТА. ?【НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ НАШАТА КУТИЯ ЗА БЭНТО?】Моля, не се притеснявайте!Ако не ви устройва размера или материал на кутията, за да бэнто SHAKNIFE, ние ви предлагаме възстановяване или замяна в рамките на 365 дни.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа.Описание на продукта търсите сигурна, изискано и практично кутия за бэнто?✔Обяд-бокс Porzu bento е изработен от висококачествен хранителен материал, който не е токсичен, не съдържа бисфенол А и е полезно за здравето.Той не запазва аромати, абсолютно безопасен за ежедневна употреба.Всеки клон отдели един от друг, което позволява да се избегне смесване на продукти. ✔Обяд-бокс Porzu насърчаване на здравословен начин на живот, когато се събират различни продукти за балансирано хранене. Ако спазвате диета или се занимавате с фитнес център, той ще ви помогне да приготвите храна в индивидуални дози.✔Благодарение на высококачественному този материал обяд-бокс здрав и удароустойчив. подходящи за микровълнова фурна, камера на хладилник и съдомиялна машина.Температурата, подходяща за тази кутия за бэнто, е от -4 ° C до 248 °c.✔4 затягане лесно да се затварят и отварят.Силиконово уплътнение може да се предотврати изтичане на информация, ако е обяд-бокс остава плосък пакет за обяд. Ако полето за бэнто да се постави близо до или с главата надолу, е напълно предотвратим протечку няма да успее. Външен хартия за печене, на кутията и прибори за хранене не може да се използва в микровълнова печка или миялна машина. Всички подробности не са подходящи за фурната.Параметри : Материал : хранителна пластмаса Капацитет : 1400 мл (външен тава 700 мл + вътрешен тава 700 мл) Тегло на опаковката : 0,22 kg (без вътрешен тава) ~ 0,32 кг Размер на кашона : 21 x 14 x 7 виж комплектът включва : Обяд-бокс Porzu all-in-one с всичко необходимо, за да се насладите на паста, суши, салата или плодове в пътя! 1 кутия за обяд Bento 1 Комплект преносими съдове (включва вилица и лъжица) 1 изолиран пакет за обяд.

Основни свойства

Избор на купувачи

H & B 100 бр. Продукти за Бродерия, Комплект цветни Моливи за рисуване, Арт, Определени с Бележник за рисуване |книга на премията-оцветяване

BGN 2.81

Комплект моливи за рисуване Pro Coloring Pencils : за да проверите за творчество включва 72 цветни молив на маслен�

Новини