• New
SUNESA Стенни Закачалка за дрехи Минималистичная Закачалка за дрехи на Вратата на Хола Метален Дизайн на Вертикална Закачалка за дрехи В Коридора Стенни Мебели За Сп?

SUNESA Стенни Закачалка за дрехи Минималистичная Закачалка за дрехи на Вратата на Хола Метален Дизайн на Вертикална Закачалка

Оценка на продукта:
BGN 40.09

Сума
В магазина

АТРАКТИВНО И УНИВЕРСАЛНО РЕШЕНИЕ : Стилна тапицерия в зависимост от вашия съществуващ интериор изглежда страхотно и достатъчно универсални за използване на почти всяка стена и във вашата коридора, спалнята, банята, офиса или стаята в общежитиетоТой е изработен ръчно изработени заварени от екологично чист чугун art, на повърхността на боя гладка и лъскава, и тя не променя цвета за дълго време.Изцяло ръчно заваряване, полиране, антикорозионна обработка, скрити дупки за захващане, за да се гарантира стабилността на целия продукт.ЛЕСНА НАСТРОЙКА и УПОТРЕБА : прости инструкции стъпка по стъпка за инсталиране и всичко необходимо обзавеждане за лесен монтаж на стена само за броени минути.Обслужване на клиентите и удовлетвореността са за нас от първостепенно значение, ако по някаква причина сте недоволни или е възникнала неизправност, моля, свържете се с нас.Минималистичная закачалка за дрехи на вратата на хола Метален дизайн на Вертикална закачалка за дрехи в коридора, Стенни мебели за спалня Заглавие : Желязната кука ръчна изработка Материал : метал Размер : 62x31 см Стил : лесно лукс, модерна лекота Вид : Мебели за хола съдържание на Пакета : 1 х Стенни куки Забележка : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж молете се за милост!2. С изключение на самото изделия, други аксесоари на снимката в комплекта не са включени. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Поради продължително транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас веднага, преди да оставите коментар, благодарим ви за разбирането! 6. Приветствам вашия обмен на мнения и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. ако искате да посетите магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини