• New
SOLUSTRE Поставка за таблет Настолна Поставка 1бр Притежателя на Телефона Универсален Домашен Таблет Мобилен Употреба на Открито Регулируема Поставка Телескопична С?

SOLUSTRE Поставка за таблет Настолна Поставка 1бр Притежателя на Телефона Универсален Домашен Таблет Мобилен

Оценка на продукта:
BGN 11.27

Сума
В магазина

Телескопична стойка за телефон : Напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на смартфонРегулируем държач телефон : Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса.Скоба за телефон : Идеален за използване с таблета или мобилния телефон.Поставка за таблет : Изработен от устойчив материал, който лесно се деформират.Универсален държач за телефон : Регулируема и въртяща се конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на мобилен телефон.Телескопична стойка за телефон : Напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на смартфон.Регулируем държач телефон : Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса.Скоба за телефон : Идеален за използване с таблета или мобилния телефон.Поставка за таблет : Изработен от устойчив материал, който лесно се деформират.Универсален държач за телефон : Регулируема и въртяща се конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на мобилен телефон.Осъществяване на списък 1 х скоба за телефона Функции регулируема стойка за телефона -Размер : Около 35x15x15 см/13,78x5,91x5,91 см скоба за телефон. - Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса универсална стойка за телефон. - Регулируема и въртяща се конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на телескопического на притежателя на телефона. - Напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на таблетката smart phone base supporter. - Произведен от материал, устойчив и лесно деформируемого. - Подходящ е за използване на таблетката или мобилния телефон. - Материал : алуминиева сплав и пластмаса.Информация за стоки, Регулируема стойка за телефон Търсите креативен скоба за телефон?Ако е така, вижте тук. скоба за телефон не е лесно да се деформира, освободете ръката по време на гледане на филми на смартфон.

Основни свойства

Избор на купувачи

Подаръци акушерки Gfhzdmf, Подарък за благодарност акушерки на лекар, Косметичка медицинска Сестра, Подарък Акушерки за акушер-гинеколог,

BGN 6.64

Подарък акушерки за жените : "Страхотна акушерка вашата шийката на матката" покажете своята благодарнос

Новини