• New
Вертикална полк Chiludom. Етажерка за баня от бамбук, 4-нива /от 5-различен многофункционален рафтове за съхранение.Бамбукови дървени рафтове.Тъмно-кафяво-сиво (Четырех?

Вертикална полк Chiludom. Етажерка за баня от бамбук, 4-нива /от 5-различен многофункционален рафтове за съхранение.Бамбукови

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

►► Съхранение в различни стилове : благодарение на четырехслойной дизайн на рафтовете могат да се поставят на най-различни места и съхранение на различни предмети, като баня, хол, тераса, кухняТук се включват тоалетни принадлежности, кърпи, всяка случайни неща, бижута, украшения, обувки, книги, растения, подправки и география. ►► Изящна изработка производство : продуктът е произведен от 100% естествен бамбук, която е различна здравина и издръжливост, без чеп.Повърхността на физически и гладка, за да се избегне надраскване. ►► Съображения за сигурност : срок на годност е снабден с каишка за защита от преобръщане, което може да попречи на преобръщане на рафтовете. ►► Лесна за разглобяване : прости стъпки, за да инсталирате, комплект аксесоари и подробни инструкции. ►► Чист бамбук и изключителна майсторство, здрави и екологично чисти материали. ►► Компактна конструкция не заема място. ►►Лесен монтаж и детализирована. ►► Той може да се съхранява обекти в различни формати в зависимост от различни изисквания за съхранение.Спецификации : 1. Материал : бамбук 2. Нива : Четири 4. Общият размер на : (13x13x38,6) "/ (33x33x98) см (Д х Ш х В) 5. Тегло : 6,8 кг /3,1 кг Помещение включва : 1 х бамбук рафт 1 х Инструкция 1 х чанта за аксесоари.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини