• New
Електрическа острилка за моливи SXNDP, Ръчна и електрическа Заточване, Свободно трансформируемая, за рисуване, Моливи, Училище, Деца, художници

Електрическа острилка за моливи SXNDP, Ръчна и електрическа Заточване, Свободно трансформируемая, за рисуване,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

❤ [Храна] Захранва от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), мощен мотор и лек дизайн, го правят идеален за ползване у дома, в училище или в офисаМалък размер го прави лесно преносими. ❤[Нож] Допълнително се предоставят на притежател на заменяеми остриета, завъртете горната защитно покритие, за да го замени, като се гарантира дълголетие на острилки за моливи. ❤[Лесно да използвате] Кликнете върху молив, за да започне работа и автоматично заточване, е необходимо само 5 сантиметра.Спестете повече време, за да направи това, което трябва да се направи. ❤[Лесен за почистване] Сменяеми режещи остриета и елегантен дизайн улесняват почистването.За предпочитане се изсипва талаш в кофа за боклук, за да талаш не се разпада по целия под. ❤[Защитно устройство] Защитете децата от наранявания, електрическа острилка няма да работи, ако капакът е блокирана или е инсталиран неправилно, а това означава, че тя няма да навреди на хензел и вашето дете, когато той ще се ползва самостоятелно. ❤ [Храна] Захранва от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), мощен мотор и лек дизайн, го правят идеален за ползване у дома, в училище или в офиса.Малък размер го прави лесно преносими. ❤[Нож] Допълнително се предоставят на притежател на заменяеми остриета, завъртете горната защитно покритие, за да го замени, като се гарантира дълголетие на острилки за моливи. ❤[Лесно да използвате] Кликнете върху молив, за да започне работа и автоматично заточване, е необходимо само 5 сантиметра.Спестете повече време, за да направи това, което трябва да се направи. ❤[Лесен за почистване] Сменяеми режещи остриета и елегантен дизайн улесняват почистването.За предпочитане се изсипва талаш в кофа за боклук, за да талаш не се разпада по целия под. ❤[Защитно устройство] Защитете децата от наранявания, електрическа острилка няма да работи, ако капакът е блокирана или е инсталиран неправилно, а това означава, че тя няма да навреди на хензел и вашето дете, когато той ще се ползва самостоятелно.

Основни свойства

Lifetime:
more than 800 times cutting Pencil diameter suitable for use
Power supply:
input 100-240VAC output 5.0V/1000mA or 2 AA alkaline batteries.
1. Do not let the components suffered from strong vibration, otherwise it may cause the product failure.:
2. The batteries should be installed correctly. Reverse polarity may cause batteries to leak corrosive liquids, heat or explosion.:
3. Do not use near flammable gases. Failure to follow this warning may cause explosion or fire. :

Избор на купувачи

Новини