• New
Каспийско 6 Опаковки Бели Пластмасови бутилки за подправки за изстискване на прозрачен сос за кухня, на улицата или на бара (8 унция)

Каспийско 6 Опаковки Бели Пластмасови бутилки за подправки за изстискване на прозрачен сос за кухня, на улицата или

Оценка на продукта:
BGN 6.41

Сума
В магазина

Лесно се свива - Корпус бутилката е изработена от здрав и еластичен найлонов плик материал, който лесно се притискаТой се различава от разпределител с помпа за подправки, тъй като тази дозировка се регулира, и вие можете да решите колко искате преса.Допълнително - Различни размери, включително 8 грама, 12 унции, 16 унции, 24 грама и 32 грама на избор за различни приложения.Полезността се Прилага в семейството, ресторанти, барове, хотели и т. Чудесен избор за приготвяне на сос барбекю, смес за палачинки, плодов конфитюр и така нататък.Плътно уплътнение - Горния отвор не трябва да се реже с ножица.Дизайн на винта се използва в горловине бутилки, за да се предотврати изтичане на течност.Полупрозрачна бутилка - Прозрачен корпус на бутилката позволява ясно да се види обемът вътре навреме, за да попълни си.Бутилки за сладко са произведени от хранително-полиетилен и полипропилен.Бутилката е прозрачна, лесно преса. Различен капацитет, по ваш избор, включително 8 грама, 12 унции, 16 унции, 24 грама, 32 грама. Чудесен избор за изстискване на сос барбекю, смес за палачинки, плодов конфитюр и така нататък.Применитесь към семейството, ресторанти, барове, хотели и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Спортни вентилирани ръкавици за вдигане на тежести с подкрепата на китките, пълна защита на дланите, Спортни ръкавици с допълнително

BGN 10.19

неопренПоддръжка на китката : Ръкавица за crossтренировки, разработени с обвивка на китката, която предпа�

Новини