• New
Homoyoyo USB Настолен Вентилатор Офис Вентилатор USB Настолен Вентилатор Акумулаторна Вентилатор Регулируем Вентилатор Тенис на Охладител кабел за зареждане Вентилато?

Homoyoyo USB Настолен Вентилатор Офис Вентилатор USB Настолен Вентилатор Акумулаторна Вентилатор Регулируем Вентилатор Тенис

Оценка на продукта:
BGN 40.04

Сума
В магазина

Мини акумулаторна вентилатор : няколко остриета позволяват по-добро балансиране на естествен бриз е почти без шумUSB-акумулаторен вентилатор : Основна годишна нещо, идеална за работния плот у дома и в офиса.USB вентилатор : Лек, изискан и стилен дизайн, лесно преносими.Вентилатор за офис : Оборудван с вградена акумулаторна батерия, която може да се свърже към вашия компютър и блок за захранване. Безшумен настолен вентилатор за офис : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пратката включва 1 х вентилатора се захранва от мини-USB Характеристики -Скорост на вятъра : тенис на охладител 2-ри клас. - Номинална мощност : мини USB вентилатор с мощност 2 Вата. - Размер : прибл.8 виж - Входно напрежение : 5 vdc. - Материал : ABS, PP и електронни компоненти. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Годишна задължителна нещо, идеална за домашна маса и офис перезаряжаемого фен. - Мини-фен е изработен от материал, ABS за да се гарантира продължителен прохладата на настолен вентилатор. - Оборудван с вградена акумулаторна батерия, която може да се свърже към вашия компютър, и регулируем вентилатор power bank. -Този мини-фен е на 2 нива, които могат да се регулират с помощта на бутона, за да се насладите на охлаждащ вятър, вентилатор може да отговори на вашите нужди за осветление през нощта. - Няколко остриета могат по-добре да се балансира естествения вятър почти без шум. - Лек, с изискан и стилен дизайн, лесно преносими.Описание на продукта Тих вентилатор, захранван от USB оборудван с вградена акумулаторна батерия, която може да се свърже към вашия компютър и блок за захранване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини