• New
Новото учение Lon0167 1/2 диаметър на отвора 1/2, сигурна ефективност, дълбочина на рязане, Шлицевое длето за фрезоване (id: 7b3 31 83 ac2)

Новото учение Lon0167 1/2 диаметър на отвора 1/2, сигурна ефективност, дълбочина на рязане, Шлицевое длето за фрезоване (id:

Оценка на продукта:
BGN 6.95

Сума
В магазина

Наименование на продукта (издръжлив на употреба) : Машина за източване на ръбове; Материал : метал най-новите технологии безупречен диаметър на отвора за пробиване на : 12,7 мм / 1/2"; несравнима дълбочина на рязане : 12,7 мм / неповторимите 1/2". Диаметър : внимателно подбрани 32 мм / 1,26"; Ширина на рязане : ум-разпенващ 9,4 мм / 0,37". Цвят : несравнима сребрист тон; нето Тегло : 80 г. от Съдържанието на пакета е идеална за извършване на : 1 x ароматна фрезер с назъбени.Наименование на продукта (издръжлив на употреба) : Машина за източване на ръбове; Материал : метал най-новите технологии. безупречен диаметър на отвора за пробиване на : 12,7 мм / 1/2"; несравнима дълбочина на рязане : 12,7 мм / неповторимите 1/2". Диаметър : внимателно подбрани 32 мм / 1,26"; Ширина на рязане : ум-разпенващ 9,4 мм / 0,37". Цвят : несравнима сребрист тон; нето Тегло : 80 г. от Съдържанието на пакета е идеална за извършване на : 1 x ароматна фрезер с назъбени.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Характеристики на Пряко отвор за пробиване с диаметър 1/2 " на разумна цена, дълбочината на вземане на ножове 1/2 инча, 2 канала с твердосплавными топчета, препоръчително с подшипником.Подходящ за лесно свързване на дървесина.Прорезна парче запоени под ъгъл, за да осигурят нормалното резултати на рязане.Това е длето за смилане Rabbet - перфектен помощник за дърводелец.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини