• New
Калъф от 12 опаковки за Fitbit Versa 4/Fitbit Sense 2 с предпазно фолио от мека TPU Haojavo, пълен Защитен калъф, изключително тънък, устойчив на надраскване, Оборудвана Броня с покрит?

Калъф от 12 опаковки за Fitbit Versa 4/Fitbit Sense 2 с предпазно фолио от мека TPU Haojavo, пълен Защитен калъф, изключително

Оценка на продукта:
BGN 39.48

Сума
В магазина

[Предназначен само за FITBIT VERSA 4 / Fitbit Sense 2] : Перфектната чанта за аксесоари с фолио, предназначена за Fitbit Versa 4 / Fitbit Sense 2, се затваря като екран, така и на ръба на 360 градуса защитава часовника от надраскване, удари и случайни капки [Высокочувствительное докосване] : Този мек калъф от TPU с защитен филм с висока разделителна способност, съвсем не оказва влияние върху използваемостта на екрана, осигурявайки оригинални ясно качество на картината и авторска чувствителност към прикосновениям.Най-добрият избор!. [Моля махнете този калъф за зареждане на] : Този калъф е проектиран с точни неравности, като предлага лесен достъп до всички контроли, бутони, датчикам и функции часа.НО от специално зарядно устройство за часа ТРЯБВА да вземат ТОЗИ КАЛЪФ, ПРЕДИ да бъдат заредени. [Убедително напомня] : Използването на този на продукта в салона или когато спортувате, може да доведе до предотвратяване на влага (от потта) между данните на продукта и телевизор часа.Това е свързано с характеристиките на продукта, тъй като той не се придържа към екрана.Когато между корпуса и на екрана се образува ръми, моля, почистете го от водна мъгла, това не е от голямо значение. [Mailto включва] : 12 опаковки защитен своята практика за смарт часа Fitbit Versa 4/Fitbit Sense 2.Донеси този претектор сега, докато часовникът не поцарапались. (нашата услуга за поддръжка на клиенти : В рамките на 24 месеца след датата на покупка, ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез ЗАМЯНА или връщане на парите.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини