• New
Тайна за китките, Каишка с кука от Неопренового материал SBR Равномерно Сцепление Высокоэластичные Гъвкави Спортни Тайна за китките Удобни Дишащи Намаляват Наляга?

Тайна за китките, Каишка с кука от Неопренового материал SBR Равномерно Сцепление Высокоэластичные Гъвкави Спортни Тайна за

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Използвайте каишка с кука и линия, съединител внимателно и равномерно, и му може да се регулира в съответствие със ситуацията по време на тренировкаНеопреновая плат SBR + дишаща и лесна, удобна и мека при носене на китката.Това може да намали натиска върху китката си, за да защити сухожилие на китката, намаляване на щетите и за облекчаване на болки в китката.Предпазна гривна на китката не е лесно да се оттегли и той осигурява отлична защита на китките си при изпълнение на упражнения.Опора за китката може да намали прекомерно движение по време на тренировка, което води до подобряване на гъвкавостта на китката.Използвайте каишка с кука и линия, съединител внимателно и равномерно, и му може да се регулира в съответствие със ситуацията по време на тренировка.Неопреновая плат SBR + дишаща и лесна, удобна и мека при носене на китката.Това може да намали натиска върху китката си, за да защити сухожилие на китката, намаляване на щетите и за облекчаване на болки в китката.Предпазна гривна на китката не е лесно да се оттегли и той осигурява отлична защита на китките си при изпълнение на упражнения.Опора за китката може да намали прекомерно движение по време на тренировка, което води до подобряване на гъвкавостта на китката. Използвайте каишка с кука и линия, съединител внимателно и равномерно, и му може да се регулира в съответствие със ситуацията по време на тренировка. Неопреновая плат SBR + дишаща и лесна, удобна и мека при носене на китката. Това може да намали натиска върху китката си, за да защити сухожилие на китката, намаляване на щетите и за облекчаване на болки в китката. Защита на китката не е толкова лесно да се отстранява и осигурява отлична защита на китките си при изпълнение на упражнения. Опора за китката може да намали прекомерно движение по време на тренировка, което води до подобряване на гъвкавостта на китката.Параметри : Тип на продукта : тайна за китките Материал : SBR + неопрен Цвят : черен Дължина : прибл. 22 см / 8,7 инча Ширина : Около 7 см / 2,8 инча Тегло : прибл.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини