• New
Уникална Подложка за баня Rainbow Frost Six Siege, Постелки за Баня, Меки Постелки за Баня, Нескользящие, Миещи, Етаж Мат, Начало Декор за вашата Кухня, Спалня (16x24)

Уникална Подложка за баня Rainbow Frost Six Siege, Постелки за Баня, Меки Постелки за Баня, Нескользящие, Миещи, Етаж Мат,

Оценка на продукта:
BGN 7.93

Сума
В магазина

?【ИНТЕРЕСЕН дизайн】 Постелки за баня с изискани модели ще донесат повече удоволствие в живота сиПредната част на подложка за вана на закрито хлопьевидная, мека и със светла кожа, за нея е по-удобно да ходи, а задната част е покрита с неплъзгащи силиконовата гума полка точки, което прави тампон за секс по-малко хлъзгави и по-трайни. ?【ВПИТЫВАЮЩИЙ 】 Нашите постелки изработени от висококачествени коралов кадифе, достатъчно меки, за да могат лесно и бързо да абсорбира вода, да запази вашата кухня / баня / мокро помещение сухи и чисти и защита на пода от водни петна. ?【ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ И поддръжка на】 Просто се отърси мръсотията ръка.Или внимателно измийте с мек перилен препарат в хладка вода за дълбоко почистване.(Не използвайте белина.) Редовното почистване с прахосмукачка ще дверную накладку по-силен.Удобна подложка за баня не е деформиран и не избледнява дори и след многократно измиване. ?【ОБНОВЕНА устойчива на плъзгане ОБЛЕГАЛКА】Задната страна плюшено подложка има хиляди нескользящих точки на захващане, което се увеличава триенето между мат и пода, по която лесно се плъзга. ?【ПРИМЕНИМАЯ СИТУАЦИЯ】 Отлично подходящ за спални, хол, кухня, баня, тоалетна, офис и много други.И двете са красиви и практични, могат да имат заломы при получаване.Гънките изчезват след 1-3 дни.Моля, не се колебайте да купуват!. ?【ИНТЕРЕСЕН дизайн】 Постелки за баня с изискани модели ще донесат повече удоволствие в живота си.Предната част на подложка за вана на закрито хлопьевидная, мека и със светла кожа, за нея е по-удобно да ходи, а задната част е покрита с неплъзгащи силиконовата гума полка точки, което прави тампон за секс по-малко хлъзгави и по-трайни. ?【ВПИТЫВАЮЩИЙ 】 Нашите постелки изработени от висококачествени коралов кадифе, достатъчно меки, за да могат лесно и бързо да абсорбира вода, да запази вашата кухня / баня / мокро помещение сухи и чисти и защита на пода от водни петна. ?【ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ И поддръжка на】 Просто се отърси мръсотията ръка.Или внимателно измийте с мек перилен препарат в хладка вода за дълбоко почистване.(Не използвайте белина.) Редовното почистване с прахосмукачка ще дверную накладку по-силен.Удобна подложка за баня не е деформиран и не избледнява дори и след многократно измиване. ?【ОБНОВЕНА устойчива на плъзгане ОБЛЕГАЛКА】Задната страна плюшено подложка има хиляди нескользящих точки на захващане, което се увеличава триенето между мат и пода, по която лесно се плъзга.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини