• New
Регулируеми е светло претеглят жилетка 0-44 паунда, Жилетка с тегло 5 милиарда с Утяжелителями за щанги, Жилетка за утяжеления тяло за мъже и жени, Жилетка за силови т?

Регулируеми е светло претеглят жилетка 0-44 паунда, Жилетка с тегло 5 милиарда с Утяжелителями за щанги, Жилетка за утяжеления

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

❤ Размер Ширина : 28 см / 11 инча; Регулируема тегло варира от 0 до 44 килограма (стъпка 2,2 кг)В комплект 20 железопътни kettlebells. ❤ Материал : Този е светло претеглят жилетка е изработена от плътен найлонов плат с висока плътност, издръжлив на употреба, изпълнен чугунными блокове, подходящ за чорапи, супер стилен, с превъзходна технология на шиене, красив и щедър.Допълнителна мека подплата и равномерно разпределена тежест осигуряват плътна надеждна кацане.Това ви позволява да се концентрирате върху това, за да доведе работата си до краен предел. ❤ Напълно РЕГУЛИРУЕМИ : Регулируеми бретельки около средната част, правят този утяжеляющий жилетка лесно подходяща за всички форми и размери на тялото.Добавяне или премахване на железни утяжелители, за да увеличите нивото си на подготовка и цели.Всички стоки се предлагат в комплект жилетка. ❤ ИЗПЪЛНЕНИЕ : Общо 20 железопътни kettlebells, 10 отпред и 10 отзад, всяка с тегло около 2,2 кг., Този е светло претеглят жилетка ви позволява да конфигурирате тегло в съответствие с вашето ниво на подготовка.Помага в развитието на сила, издръжливост и кардиотренировки за сметка на увеличаване на масата на тялото. ❤ ОСНОВНА СИЛОВА ТРЕНИРОВКА : Дебели и широки рамото лента помагат да се концентрира тегло на гърдите и горната част на тялото без умора раменете или наранявания.Трайни утяжеленные жилетки са идеални за различни тренировки на закрито и на открито, като силова тренировка, натрупване на мускулна маса, аеробни упражнения, фитнес, ходене, бягане, скално катерене и така нататък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини