• New
Подаръци треньор подкрепа VAMSII, Косметичка за треньор на чирлидингу, Благодарственный Подарък за Треньор на Чирлидингу, Косметичка за Чирлидерши, Пътна чанта (Усми?

Подаръци треньор подкрепа VAMSII, Косметичка за треньор на чирлидингу, Благодарственный Подарък за Треньор на Чирлидингу,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Здрав цип и материал】 Водоустойчив косметичка с цип е изработена от холщового висококачествен материал, който може да защити козметика, бижута, канцеларски материали и принадлежности от вода и прах 【Идеи за подаръци за нея】 Подаръци треньор по чирлидингу, подбадривающие подаръци за обучители, треньори, чирлидингу ще покажат своята подкрепа чирлидингу с помощта на тази чанта, а също и като чанта за оцеляване чирлидеров, която можете да вземете всичките си игри. 【Преносими принадлежности и стоки от първа необходимост за пътуване】 Размер на преносим козметични чанти е с дължина 9 см х широчина 6,6 инча.В тази чанта-органайзер за козметични принадлежности достатъчно място за съхранение на тоалетни принадлежности по време на пътешествия и козметика.Това е модерен и универсално.Можете да го използвате и за носене на очила, ключове, бижута и още много други!. 【Удобно съхранение】 Тази косметичка сшита внимателно и равномерно, което прави чантата здрави и издръжливи в сравнение с, а чрез здрав цип и голям вътрешното пространство в тази чанта за съхранение на козметични принадлежности може лесно да се съхранява козметика и други елементи. 【Многоцелеви】 Тази чанта може да бъде не само косметичкой, но и да се използва като клатч, портфейл, чанта-калъф или чанта за подаръци за парти.Благодарение на своята универсалност можете да носите тази малка, но забележителна чанта за всеки повод!. 【Здрав цип и материал】 Водоустойчив косметичка с цип е изработена от холщового висококачествен материал, който може да защити козметика, бижута, канцеларски материали и принадлежности от вода и прах. 【Идеи за подаръци за нея】 Подаръци треньор по чирлидингу, подбадривающие подаръци за обучители, треньори, чирлидингу ще покажат своята подкрепа чирлидингу с помощта на тази чанта, а също и като чанта за оцеляване чирлидеров, която можете да вземете всичките си игри. 【Преносими принадлежности и стоки от първа необходимост за пътуване】 Размер на преносим козметични чанти е с дължина 9 см х широчина 6,6 инча.В тази чанта-органайзер за козметични принадлежности достатъчно място за съхранение на тоалетни принадлежности по време на пътешествия и козметика.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини