• New
LANGY 2 Бр. Слънчев Уличен Фенер От 30 000 Лумена, 240 Led Уличен Фенер с управление на осветление и Датчик за движение PIR, Led Лампа за Сигурност от Здрач до Зори, Слънчев Проже?

LANGY 2 Бр. Слънчев Уличен Фенер От 30 000 Лумена, 240 Led Уличен Фенер с управление на осветление и Датчик за движение PIR,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

W : 120 Вата Соларен панел : 6 /18 Вата. Време осветление : 1 ~ 2 дни.Капацитет на батерията : 18000 ма. Зарежда се през деня, през нощта автоматично светва.Гама облъчване е около 1380 кв. Слънчева лампа x 2. Метален лист x 2. Пробия 4 дупки, в съответствие с разположението на дупките на скобата.Карам винтове в отворите и разхлабване на винтове гайки.Поставяне на скоба на винтове-болтовете.Задайте лампа за монтиране на стена.Нашата страст - да създават трайни и екологично чисти енергийни продукти, които са лесни за инсталиране във всеки дом или в предприятието.Ние сме компания с пълна гама от услуги, екип от експерти, включително инженери и търговци.Всички работят, за да ви служи, и да се гарантира, че вашите заявки ще бъдат дадени на незабавни отговори. ?【 Обновяване на датчик за движение 】 : Слънчеви светлини за паркиране могат да бъдат напълно изключени или да запазите яркостта на 30%, когато движението не е открито.Това позволява спестяване на повече от 20% от енергията в продължение на по-дълго работно време. ?【ВИСОКА ПЛЪТНОСТ и ПО-ШИРОКА ЗОНА ОСВЕТЛЕНИЕ】Слънчев полюс осветява открит с 120 бр. висококачествени led, много ярък. литиева батерия с голям капацитет от 10 000 mah, която може да се използва непрекъснато в продължение на 1-2 дни в режим на радара. ?【Дистанционно управление и за управление на осветлението】 Показател за сигурност от здрач до зори се зарежда през деня и автоматично светва през нощта.Постоянна светлина, сензор за движение, яркост - всичко това може да се коригира с помощта на дистанционно управление. ?【ВОДОУСТОЙЧИВИ И издръжливи】Слънчева светлина на открито, изработени от устойчив материал ABS и могат да издържат на всички видове външни лоши метеорологични условия.Работна температура е до 50℉-140℉.Препоръчителна височина на монтаж е 13 ~ 16,4 фута. ?【МНОГОВАРИАНТЕН избор и безплатна гаранция】 : имаме размери 60 W, 90 W, 120 W, а също и от 2 опаковки.Гаранция 1 година на тези соларни лампи, всички аксесоари са включени, ако нещо се обърка, моля, не се колебайте да се свържете с нас за пълно възстановяване на или безплатна подмяна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини