• New
Дръжки LUOYK Техника Декор с Противоскользящими защитни ръкавици за хладилника и фурната (Цвят: A, Размер: 41 * 13,5 cm)

Дръжки LUOYK Техника Декор с Противоскользящими защитни ръкавици за хладилника и фурната (Цвят: A, Размер: 41 * 13,5 cm)

Оценка на продукта:
BGN 34.91

Сума
В магазина

Тези ръкавици са предназначени за защита на кухненски уреди от петна, проникване на вода и пръстови отпечатъци - Да Не се допуска попадане на ръцете на вашия уред. - Джоб за химикалки с изискан модел е много подходящ за ежедневна употреба и в празничен сезон. - Придайте си домакински нежна и щастлива атмосфера и създаване на приятна атмосфера. - Ако той е замърсен, просто хвърли я в пералнята, за да се измие.Тези ръкавици са предназначени за защита на кухненски уреди от петна, проникване на вода и пръстови отпечатъци.- Да Не се допуска попадане на ръцете на вашия уред.- Калъф за писалка, с изискан дизайн е много подходящ за ежедневна употреба и в празничен сезон.- Придайте на вашата битова техника, нежна и щастлива атмосфера и създаване на приятна атмосфера.- Ако той е замърсен, просто хвърли я в пералнята, за да се измие.Той е предназначен за защита на дръжки на кухненски уреди от петна, мръсни ръцете, вода и пръстови отпечатъци, както и за създаване на елегантен декор.Нашите калъфи са спънки за по-лесно приспособяване и са идеални за всеки кухненски уред, който можете да зададете (например, хладилник, микровълнова печка, фурна, кухненски шкаф, миялна машина и т. 2 x седалките на дръжки на вратите осигуряват чистота кухненско уреда от петна от храна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини