• New
DOITOOL Бързосъхнеща Стъклена Бутилка за напитки, Чаши, Кухненски Рафт За съхранение, Поставки за източване на чашечных ястия (Небето е Синя Слива форма)

DOITOOL Бързосъхнеща Стъклена Бутилка за напитки, Чаши, Кухненски Рафт За съхранение, Поставки за източване на чашечных ястия

Оценка на продукта:
BGN 21.56

Сума
В магазина

Сливовидная форма, по-креативна и стилна, и ще се превърне в прекрасно украшение за вашата кухняТой също така е чудесно за сортиране и съхранение на капаци от тенджери в гардероба.Поставка за вода ще ви помогне да организирате домашна кухня и в същото време да се поддържат чисти.Лесен за отглеждане, препоръчва се ръчно пране.Чудесен помощник за съхранение на всички видове чинии и ястия.Описаниеэто слива простор за быстросохнущих ястия под формата на слива, изработени от висококачествена пластмаса, голям капацитет за съхранение на всички видове чинии и сервизов.Фантастичен помощник за домакини в организацията и демонстрация на любимите си чаши, чинии и ястия.Той също така е чудесно за сортиране и съхранение на капаци от тенджери в гардероба.Характеристики - Цвят : синьо небе - Материал : пластмаса Размер : 23 x 23 x 19 см - перфектен помощник за съхранение на всички видове чинии и ястия. - Лесна за оформяне е препоръчително ръчно пране. - Сливовидная форма, по-креативна и стилна, и ще се превърне в прекрасно украшение за вашата кухня. - Той е също много подходящ за сортиране и съхранение на капаци от тенджери в гардероба. - Стойка за вода, която ще ви помогне да организирате домашна кухня и в същото време да я поддържа чиста.Пратката включва 1 x поставка за източване на съдове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини