• New
XMEIFEI резервни части Набор от тренировки с една канавкой Бележка fresa Нано Синьо покритие 10 бр. Fresa от волфрамов карбид с ЦПУ с Резба края мелници 3,175 mm Джолан спирала с?

XMEIFEI резервни части Набор от тренировки с една канавкой Бележка fresa Нано Синьо покритие 10 бр. Fresa от волфрамов карбид

Оценка на продукта:
BGN 37.29

Сума
В магазина

Набор от тренировки, подходящ за повечето електрически дрелей, представени в момента на пазараТитановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност. Тези крайни фрези с CNC, изработени от висококачествен материал вольфрамовой стомана. Износостойкая и лесно приклеиваемая перките. Висока ефективност за отстраняване на стружки.Ако по някаква причина не са изцяло доволни, моля, свържете се с нас за да получите 100% връщане или замяна.Точност и дълготрайност шлайфане длета по-висока от тази на меден длета; Особено шок вискозитет увеличава няколко пъти, висока якост и операции за механична обработка лесно се нарушават!Характеристики : 1. Тези крайни фрези с ЦПУ са изработени от висококачествени материали - вольфрамовой стали2. Устойчив на абразия и лесно могат да бъдат планирани приклеиванию фреза нож3. Висока ефективност за отстраняване на стружки4. Бърза обработка и висока степен на гладкости5. Солидна и постоянна механична обработка на трудно сломать6.Кръгла дръжка, с извадите фаска, лесен за използване, повишава стабилността на работата Спецификация : Тип : Бележка машина с една канавкой Материал : вольфрамовая стомана Покритие : нано-синьо покритие Обща дължина : 38 мм, Диаметър на опашка : 3,175 mm Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. продуктът се използва само за промишлени рязане на неопасни продукт за Опаковане в това число : бележка машина с една канавкой 10 бр.

Основни свойства

Type:
Single Flute End Mill
Material:
Tungsten steel
Coating:
Nano Blue Coated
Total Length:
38mm
Shank diameter:
3.175mm
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
the item is only use for industrial cutting not hazardous article:
Package Including:
10pcs Single Flute End Mill :

Избор на купувачи

Новини