• New
Органайзер за чанти за съхранение на Ordna Ziplock за чекмеджета, гъвкав бамбук организация на премиум-клас за съхранение на продукти, съвместими с Ziploc, Solimo, Радвам се, Го?

Органайзер за чанти за съхранение на Ordna Ziplock за чекмеджета, гъвкав бамбук организация на премиум-клас за съхранение

Оценка на продукта:
BGN 11.06

Сума
В магазина

✩ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ и приготвяне на храната е достатъчно стресиращо преживяванеЗа опростяване на процеса с помощта на нашия организатор за кухненски пакети.Повече няма има счупени поредица опаковки, да няма елементарно, няма отбелязани голове чекмеджета и без суетене в търсене на химикалки!✩. ① Е СЪВМЕСТИМ С основните марки - Ziploc, Solimo, як като се има предвид, Радвам се, Great Value и други ② Нашия органайзер за съхранение на продукти, подходящи за всички размери : леки закуски, сандвичи, л, туби и фризера ③ Нашия кутия-органайзер за съхранение на вашите ежедневни нужди в организацията.Направете вашето пространство на вашите. 100% ИСТИНСКИ бамбук И майсторство на ИЗРАБОТКА : Този органайзер за чанти с цип е изработена от 3 отделни слоеве от естествен бамбук, всеки от които е обработена за получаване на трайни и трайни продукти, екологично чист.Чудесна алтернатива на пластику.Нашият титуляр за чанти с цип чист, съвременен и в същото време прост, подходящ за всяко домакинство. ✩ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Нашият бамбук органайзер за сандвичи е изработен от екологично чист сгъстен бамбук E1, 4 качествени магнити [7x4 mm] и стоманени панти за максимална здравина, ефективност и стил✩. ✩ За сглобяване, не са необходими - нашата бамбук кутия за организацията се предлага в напълно сглобени, лесен за употреба.Комплектът включва : органайзер [12*11*3 см]; Комплект за стенен монтаж, празни етикети, тримерно и други етикети.Очаква се получаване на патент ВПТО САЩ✩.Вие сте уморени от това, че вашите каси са запушени?Отворите им, само за да открие скъсани кашони и елементарно?Уморени от това, че не се чувствате контрол над собственото си кухненски пространство?Намерихме идеалното решение за вас!Ordna Bamboo Ziplock Storage Organizer - това е цялостно решение за вашата кухня отново изглеждаше спретнат и организиран. 4 лесно достъпни отделения може да се използва за съхранение на всичко, което ви харесва : галлоновых пакети, пакети с размерите на литър.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини