• New
Преносим Походный фенер Pelican Mate с Bluetooth-високоговорител, 2 Режима на осветление, Led електрическа лампа, акумулаторна батерия с капацитет 4000 mah, Перезаряжаемым USB кабе?

Преносим Походный фенер Pelican Mate с Bluetooth-високоговорител, 2 Режима на осветление, Led електрическа лампа, акумулаторна

Оценка на продукта:
BGN 19.99

Сума
В магазина

【BLUETOOTH високоговорител и страхотна лампа】 Преносим кемпинговый фенер Pelican Mate е оборудван с интегрирана функция за Blue Tooth, който предвижда не само светлината, но и приятна музикаГрадинска лампа и атмосфера създават атмосфера за BQ, къмпинг, партита и т. 【АКУМУЛАТОРНА батерия с ГОЛЯМ капацитет 】 Оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 4000 mah.Преди 5 часа осветление и 12 часа възпроизвеждане може да се зарежда смартфон или мобилно устройство с помощта на смартфон или мобилно устройство. 【Преносим лек дизайн】 Лек дизайн за къмпинг, тежи само 0,74 паунда с изискана писалка, добре обмислена за преносим корпус от полиран метал и устойчиво дъно, подходящ за къмпинг, на работния плот на палатки или на почвата. 【Здрав и водоустойчив материал】 Изработен от устойчив материал ABS и водоустойчив дизайн IPX4, лампа за къмпинг, може да се гарантира максимална дълготрайност и водоустойчивост по всяко време и навсякъде, където и да отидете. 【Е ПОЛЕЗНА В МНОГО отношения】 Е идеален както за занимания на закрито, така и на открито, като например къмпинг, туризъм, катерене, извънредни ситуации и др.Също така е чудесен инструмент за осветление, за деца, които обичат да играят мачове в тъмното. 【BLUETOOTH високоговорител и страхотна лампа】 Преносим кемпинговый фенер Pelican Mate е оборудван с интегрирана функция за Blue Tooth, който предвижда не само светлината, но и приятна музика.Градинска лампа и атмосфера създават атмосфера за BQ, къмпинг, партита и т. 【АКУМУЛАТОРНА батерия с ГОЛЯМ капацитет 】 Оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 4000 mah.Преди 5 часа осветление и 12 часа възпроизвеждане може да се зарежда смартфон или мобилно устройство с помощта на смартфон или мобилно устройство. 【Преносим лек дизайн】 Лек дизайн за къмпинг, тежи само 0,74 паунда с изискана писалка, добре обмислена за преносим корпус от полиран метал и устойчиво дъно, подходящ за къмпинг, на работния плот на палатки или на почвата. 【Здрав и водоустойчив материал】 Изработен от устойчив материал ABS и водоустойчив дизайн IPX4, лампа за къмпинг, може да се гарантира максимална дълготрайност и водоустойчивост по всяко време и навсякъде, където и да отидете.

Основни свойства

Избор на купувачи

1бр 船锚铜铜本色吊坠挂色吊坠挂 铜制品精致亮色收藏杂项 吊坠 铜制品精致亮色收藏杂项 吊坠Anchoror Висулка от бяло Мед, Висулка от Мед, изискана колекция от ярки

BGN 1.67

Моля, имайте предвид, че опциите или стилове на действителната парцели са посочени в скобиКрай на стоки�

Новини