• New
калъф-клипса за телефон, Спортен Колан за Джогинг, Поясная чанта, Малка Чанта през рамо, Съвместима с мъже и жени, на 6.0-Инчов Чанта-Портфейл За телефон, Чанта През ра?

калъф-клипса за телефон, Спортен Колан за Джогинг, Поясная чанта, Малка Чанта през рамо, Съвместима с мъже и жени, на 6.0-Инчов

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

1 Подходящ за различни модели телефони. Здрава скоба за закрепване към вашия колана. Устойчиво на надраскване и устойчива на плъзгане повърхност за по-добро сцепление. Стилен дизайн, допълват външния вид на вашия телефон. Надежден и устойчив за продължителна употреба.Този кобур за телефон - един добър избор за тези, които искат винаги да държат телефона си защитени и достъпни.Изработена от висококачествени материали, тази кобур осигурява пълна защита на вашия телефон от драскотини, падания и други повреди.Удобен скоба ви позволява да го прикачите към колана или чантата ви, а тънък и лек дизайн гарантира, че телефонът остава в безопасност, не утяжеляя вас.Модно ревю и стил на живот 1. Голям капацитет : чанта за телефон с две основни отделения с цип и един малък външен джоб, който е съвместим с кредитни карти, което прави по-лесно и по-безопасно организация, можете да носите със себе си телефон, ключове, червило, малък портфейл, кредитни карти, лична карта, пари в брой, монети и други предмети от първа необходимост. Преносима и удобна за переноске : Холщовая поясная чанта с клипс за колан, линия за колан и подвижна пагон, може да ги закачите за раница, панталони или рамото, освобождавайки ръката си.Това е добър избор, който е съвместим с ежедневна употреба, пътуване, пазаруване, тематичен парк, джогинг, крак туризъм, скално катерене, каране на велосипед и така нататък. Луксозно занаят : Калъф за вашия телефон изработен е от висококачествен плат, фина ръчна изработка, с акцент върху всеки процес, строг контрол на качеството, точността на линия обвързване и равномерно разположение, че е лек и издръжлив, 4. предпазва вашия мобилен телефон и други устройства, от прах, удари, надраскване.Поясная чанта за спорт на открито : тънка и лека, нея можете да вземете с вас навсякъде, тя е идеална за всички ежедневни случаи и се използват на открито, пазаруване, за езда, за пътуване, за тренировки, за разходки.4*1 Инча) Подходящ за съвместимост с i Phone SE2020, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS Mas, XS, X, 8, 7,6 S, XS, XR, 8 Plus, 7 Plus, 6 Plus 6s Plus е Съвместим с Samsung Galaxy Note10,s10,s20,S10+,J4+,A40,A41,A50,A51,A50 S,A60,M30 S,A30s,A20,A10s,A30,A8,A8+,A9,A7,S9+,S8+,C9,C7,s7edge Забележка 5 Забележка 4, Забележка 3, S7edge +, S6 edge +, S9, S8, S7, S6 edge, S6, S5, J7, J5-2017, J3, A5 са Съвместими с Google Pixel 3a, Pixel 2 XL, Pixel XL, Pixel 3 XL, Pi.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини