• New
Toyvian 20pcs Набор от Четки За Рисуване Комплекти Четки За Рисуване Четки за Рисуване, Акварел Писалка За Рисуване маслени бои, за да проверите За Рисуване с Пясък Бамбу?

Toyvian 20pcs Набор от Четки За Рисуване Комплекти Четки За Рисуване Четки за Рисуване, Акварел Писалка За Рисуване маслени

Оценка на продукта:
BGN 4.04

Сума
В магазина

Комплект четки за акварел : Изработен е от материал, годни за употреба художествена четка за рисуване.Комплект четки за рисуване : за акварельной, маслена, акрилна живопис, рисуване на ноктите, лицето, Миниатюри, Модели, керамика, художествена стенопис.Комплекти четки за рисуване : Дървена дръжка осигурява комбинация от баланс и комфорт.Четки за рисуване : Изработени от материал, устойчив на употреба.Четка за акварел : трябва Само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.Комплект четки за акварел : Изработен е от материал, годни за употреба. художествена четка за рисуване.Комплект четки за рисуване : за акварельной, маслена, акрилна живопис, рисуване на ноктите, лицето, Миниатюри, Модели, керамика, художествена стенопис.Комплекти четки за рисуване : Дървена дръжка осигурява комбинация от баланс и комфорт.Четки за рисуване : Изработени от материал, устойчив на употреба.Четка за акварел : трябва Само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.Списък на пакетите 20 x Дръжка-четка за рисуване Характеристики - Размер : Около 18,8x1,3x1 см /7,4x0,51x0,39 инча художествени пособия за рисуване. - Материал : найлон и дървена четка за акварел. - Цвят : Син + purple комплект за рисуване акварел. - Произведен от материал, устойчив на употреба за рисуване с пясък с четка. - Дървена дръжка осигурява комбинация от баланс и комфорт в набирането на маслени ръце. - за акварельной маслени, акрилни бои, комплект инструменти за художествена живопис. - Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката акварельной четка. - за вашите деца, приятели, начинаещи художници или на всеки, който получава удоволствие от рисуване с акрилни пискюли.Информация за стоки Писалка за рисуване Е набор от професионални четки за рисуване, които са изработени от материали за трайно и устойчиво използване. комплекти четки за акрилни бои на художника, Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за началото на рисуване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини