• New
Корпус охлаждане на лаптоп SOLUSTRE управление на Сървъра, Практичен Вентилатор, Вертикална Поставка, Готин Охладител, Черен Настолен компютър с висока радиатора, Тем?

Корпус охлаждане на лаптоп SOLUSTRE управление на Сървъра, Практичен Вентилатор, Вертикална Поставка, Готин Охладител, Черен

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Охладител за охлаждане на кутията на компютъра : Подходящ за домакин на игрите, майнинговой машини, оборудване за наблюдение на сървъриВентилатор за охлаждане на компютъра : решение за охлаждане на вашия компютър на сървъра.Процесора охладител : изработен е с отлична изработка, професионално и практично, и може да ви служи дълго време.Фен на компютъра : Изработен е от материал със стабилна производителност и дълъг срок на служба.Вентилатор за охлаждане на компютъра : Това е ефективен и практичен вентилатор за охлаждане, който може да бъде в ежедневието си.Той може да се използва широко в жилища, магазини, офиси,. Охладител за охлаждане на кутията на компютъра : подходяща за игра на хост, минни машини, оборудване за наблюдение на сървъри.Вентилатор за охлаждане на компютъра : решение за охлаждане на вашия компютър на сървъра.Процесора охладител : изработен е с отлична изработка, професионално и практично, и може да ви служи дълго време.Фен на компютъра : Изработен е от материал със стабилна производителност и дълъг срок на служба.Вентилатор за охлаждане на компютъра : Това е ефективен и практичен вентилатор за охлаждане, който може да бъде в ежедневието си.Той може да се използва широко в жилища, магазини, офиси.Осъществяване на Списък 1 x вентилатор за охлаждане Характеристики -Произведен от материал със стабилна производителност и дълъг срок на служба Пластмасов компютърен охладител. - Можете да закупите този ефективен и практичен вентилатор за охлаждане на разумна цена Вентилатор на радиатора. -Материал : корпус на вентилатора от ПБТ -Той е изработен с изискана изработка, сигурно и ще стане ваш добър избор cpu охладител. -Размер : Около 12,00 X12,00 X2,50 см /4,72 X4,72 X0 Вентилатор въздушен охладител. -Въртящи : Fan компютърен сървър 3500-4000 -Параметър на веригата : Компютърен охладител 12 V 1 A 12 V -Цвят : черен Вентилатор, конзола за игри -Тя може широко да се използва в жилища, магазини, офиси и т. на компютърен Вентилатор на охладителя.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини