• New
Химически Скоба с Двойно Предназначение Лабораторен Хонорар Пилотен Клип Оборудване За Експерименти в Лаборатория по Физика на Училищните Пеперуди Бюретка Щанд ?

Химически Скоба с Двойно Предназначение Лабораторен Хонорар Пилотен Клип Оборудване За Експерименти в Лаборатория

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

УЧИЛИЩЕН ЕКСПЕРИМЕНТ - отрупани с пружини създават достатъчно налягане за надеждно задържане на бюреток, удобни за използванеСКОБА ЗА ТИТРУВАНЕ - той не ще се затвори скалата бюретки и цифри.Подходящ за закрепване на бюретки лаборатория маса за титруване.Титуляр скоба за тръби - Професионална и практичен дизайн с красив външен вид, лесен за инсталиране и използване.ОБЗАВЕЖДАНЕ -, издръжлив на употреба.Лек и компактен размер, лесен за носене и съхраняване.РЕТОРТА С ЛАБОРАТОРНА СКОБА - Скоба за титриране Регулируема скоба лесно се определя.Не оставял да има драскотини по предмети.Пратката включва 1 х скоба за бюретки Функции-Осигурява надеждно сцепление с бюреткой, без много да бюретку. - А ти бурец от драскотини на лоша.Подходящ за използване в паралелни сравнителни експерименти. - Материал : Пластмаса. - Размер : около 24,00 X12,00 X5,00 см. / 9,43 X4,72 X1,97 см. - Цвят : Както е показано на фигурата. - прости на вид дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство. -, е трайна употреба.Лек и компактен размер, лесен за носене и съхраняване. - Отрупани с пружини създават достатъчно налягане за надеждно задържане на бюреток, удобни за използване.Описание на продукта лаборатория скоба реторта Този продукт е траен скоба за лаборатория, изработени от висококачествен материал, който е здрав и може да се използва многоразово.скоба-държач за пробирок, способен да задържи една или две бюретки едновременно, подходящ за използване в паралелни сравнителни експерименти, като например сравнителен експеримент титрованию на закрито или в класната стая.

Основни свойства

Избор на купувачи

Годишна Палма, Цветя Плюмерии, молив случай, Кутия За Писалки, Титуляр на Канцеларски материали За Тийнейджъри, в Чантата, Косметичка,

BGN 3.00

Голям капацитет : Размер 8,1x2x3,3 инчаТози голям молив случай осигурява голямо пространство за съхранение

Новини