• New
Настолни Бегунки DUOBAO Дължина 72 инча, Настолна Пътека с Пайети, Кралско Синьо Настолна Пътека с Пайети, 12x72-Инчов Лъскава Настолна Песен, Кралски Син Настолни Бегунк?

Настолни Бегунки DUOBAO Дължина 72 инча, Настолна Пътека с Пайети, Кралско Синьо Настолна Пътека с Пайети, 12x72-Инчов

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Настолна пътека от полиестер и пайетиБегунки за масата. ★ НАСТОЛНА ПЪТЕКА С ПАЙЕТИ ПРЕМИУМ-КЛАС : 1 ОПАКОВКА 12x72-инчов царски сини блестящи настолни писти за сватбени декорации на церемонията. ★ Материал за ПОКРИТИЕ на МАСАТА : бегунки с пайети за маси Настолна пътека с пайети на кралския син цвят от кръгли пайеток с висока плътност, дебелина 3 мм, с вкара тъканната подложка. настолна пътека с пайети и закръглени ръбове предотвратява падането на искри. ★ Отличен за декорация на всички партита : Покривки за маса с пайети, лъскави настолна пътека, украсете фотобудку за парти по случай рождения ден, на фона на десертно маса, украса за детската душа, сватби, рождени дни, булчински душ, честита Нова година, Коледа, ден на майката, аксесоари за бала, декорирайте парти или събитие. ★ Лесно ПОЧИСТВАНЕ : покривка с пайети на партита сватбени покривки благодарение на высококачественному производството на тези метални златни покривки за партита е абсолютно устойчив на петна и лесен за почистване. просто нежно измийте ръчно и оставете да изсъхне. ★ Ние гарантираме вашето задоволство : приемливо собствена фабрика всякакъв размер /цвят, доставка по целия свят.Удовлетворяйте всички нужди на всички ваши запитвания. ако те не отговарят на вашите нужди, нашите услуги за поддръжка на клиенти безплатно ще ви помогне да решите проблема си.Настолна пътека от полиестер и пайети.Бегунки за масата. ★ НАСТОЛНА ПЪТЕКА С ПАЙЕТИ ПРЕМИУМ-КЛАС : 1 ОПАКОВКА 12x72-инчов царски сини блестящи настолни писти за сватбени декорации на церемонията. ★ Материал за ПОКРИТИЕ на МАСАТА : бегунки с пайети за маси Настолна пътека с пайети на кралския син цвят от кръгли пайеток с висока плътност, дебелина 3 мм, с вкара тъканната подложка. настолна пътека с пайети и закръглени ръбове предотвратява падането на искри. ★ Отличен за декорация на всички партита : Покривки за маса с пайети, лъскави настолна пътека, украсете фотобудку за парти по случай рождения ден, на фона на десертно маса, украса за детската душа, сватби, рождени дни, булчински душ, честита Нова година, Коледа, ден на майката, аксесоари за бала, декорирайте парти или събитие. ★ Лесно ПОЧИСТВАНЕ : покривка с пайети на партита сватбени покривки благодарение на высококачественному производството на тези метални златни покривки за партита е абсолютно устойчив на петна и лесен за почистване.

Основни свойства

Избор на купувачи

HYH Американски Флаг Осветява Външните Слънчеви Струнни тела с 420 Супер Ярки led Водоустойчиви сетчатыми фенери с Флага на Съединените

BGN 19.99

【Слънчевата енергия + USB двоен начин на хранене】 Тази лампа с флага на сащ поддържа 2 начина на хранене, �

Новини