• New
Машинка за хартия, Гилотина Машинка за подстригване, Нож за Снимки, Ръчен Нож за Хартия, Малка Машинка за Хартия с Безопасно Заключване от деца, Полупроницаемый Защ?

Машинка за хартия, Гилотина Машинка за подстригване, Нож за Снимки, Ръчен Нож за Хартия, Малка Машинка за Хартия с Безопасно

Оценка на продукта:
BGN 46.39

Сума
В магазина

Лесна употреба : натиснете върху предпазителя химикалки, натиснете върху нея и ще можете лесно да го нарежете Обемът на 400 листа : това е достатъчно за ежедневна употреба, може да се режат хартия, снимки и още много други, както и чисто отрязани 400 листа хартия наведнъж.Точно рязане : е Предназначена за прецизно рязане, с мрежесто изравняване за постигане на точност.Двойна скала с инчовата и сантиметровой маркировка, независимо от това, каква система предпочитате, можете да помогнете с измерване.Функция за безопасност : Острието е записано, отделено от положението на пръста, кликнете върху предпазител на ръкохватката и издърпайте дръжката, за по-лесно изрязани.Този нож за хартия е необходим за офис, им е лесно да се ползват без много усилия.Той е подходящ за рязане на различни документи, книги, картички и т. Лесен за използване : натиснете върху предпазителя химикалки, натиснете върху нея и ще можете лесно да го нарежете. Обемът на 400 листа : това е достатъчно за ежедневна употреба, може да се режат хартия, снимки и още много други, както и чисто отрязани 400 листа хартия наведнъж.Точно рязане : е Предназначена за прецизно рязане, с мрежесто изравняване за постигане на точност.Двойна скала с инчовата и сантиметровой маркировка, независимо от това, каква система предпочитате, можете да помогнете с измерване.Функция за безопасност : Острието е записано, отделено от положението на пръста, кликнете върху предпазител на ръкохватката и издърпайте дръжката, за по-лесно изрязани.Този нож за хартия е необходим за офис, им е лесно да се ползват без много усилия.Той е подходящ за рязане на различни документи, книги, картички и т. Марката е основана през 2019 г., и официално ще започне да се продава и на платформи за електронна търговия през 2020 година. Нашата марка е поставил взаимноизгодни взаимоотношения на дългосрочно сътрудничество с клиенти, благодарение на своята изключителна сила и высококачественному обслужване на клиентите и е спечелила безброй похвали от клиенти.

Основни свойства

Product size:
530x390x180MM
Cutting tolerance:
±2MM
Cutting width:
315MM
Cutting thickness:
40MM (about 400 sheets of 70 grams paper)
Weight:
about 18KG
colour:
White
Packaging List:
1* Paper Trimmer:
Thank you for cooperating with us. We sell products sincerely. If you have any questions, please contact us in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Избор на купувачи

Новини