• New
Емблемата на разходки сред природата IT Edition, Емблеми за Външността на автомобила, 3D Стикер на Знак, Емблема мамка му-IT Edition, 3D Стикер върху иконата на Крилото, 3D Стике?

Емблемата на разходки сред природата IT Edition, Емблеми за Външността на автомобила, 3D Стикер на Знак, Емблема мамка му-IT

Оценка на продукта:
BGN 2.60

Сума
В магазина

[Висококачествени материали] : Емблемата на разходки сред природата IT Edition е изработен от висококачествени материали от с сплав, които са водоустойчиви, слънчеви, устойчиви на ръжда, твърди и износостойкими, както и продължително [Широко приложение] : Иконата е с дължина от 3.46 инча, ширина 0,9 инча и с дебелина 0,2 инча.Перфектния лого на автомобила (екстериор, предна решетка, багажник на автомобил, на капака на двигателя, капака на сильфона, интериор и т.), който се използва за оформяне на тяло, таблото на коловоза, мотоциклети и скутери.Също така е възможно да стик метални и стъклени повърхности лаптопи и таблети, като бъдат залепени навсякъде. [Лесен монтаж] : 1. Почистете мястото за залепване и съхранявайте го на сухо, без мазнина и мръсотия.Няма восъчни епилация в продължение на три дни. Внимателно отстранете защитното фолио от обратната страна на лого; Привеждане в съответствие с наклеиваемой детайл. Натискам върху нея отгоре надолу по протежение на лого на колата и отново плътно стиснете; 4. Не мийте автомобила в рамките на 48 часа след залепване. [Емблемата на разходки сред природата IT Edition] : 3 D стикер върху иконата, за подмяна на етикети за F-150 F250 F350 Silverdo 1500 2500 GMC Sierra Chevy Truck SUV и всички автомобили., 3 D стикер на знак IT мамка му Издание е не само може да озарява вашия автомобил, но и могат да скрият оригинални дефекти на автомобила, отдаване под наем на вашия автомобил привлече вниманието на останалите шофьори. [За нас] : Ние сме професионален производител на автомобилни части.Можем да направим така, че вашата машина вече не е скучен.Основната ни ценност - да се продават висококачествени продукти.Нашата цел е задоволяване на клиентите. 1* Емблемата издание на IT мамка му. 1* Емблемата издание на IT мамка му.За нас : Ние сме професионален производител на автомобилни части.Можем да направим така, че вашата машина вече не е скучен.Основната ни ценност - да се продават висококачествени продукти, Нашата цел задоволяване на клиентите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини