• New
Нов Модернизиран Мрежов Тестер Кабел с Оптично електромера VFL, RJ-45 за проследяване на кабели за телефон, Ethernet, Видео, Генератор на Тонове, Кабелна тонер CAT5 CAT6 Ethernet Ка?

Нов Модернизиран Мрежов Тестер Кабел с Оптично електромера VFL, RJ-45 за проследяване на кабели за телефон, Ethernet,

Оценка на продукта:
BGN 67.99

Сума
В магазина

Тестер за мрежови кабели с защита от смущения : Използвайте разширено цифров / аналогов / POE режим, висока чувствителност, по-малко шумовых смущения, лесен за точно определяне на местоположението на целта кабел, широко използвани в инженерната електрическите инсталации, поддръжка на мрежата и оборудванетоПроверка на зададено измерване на оптична мощност и проблясване на пристанището : Включете тестируемый мрежов кабел към предавателя, устройството за проследяване на проводници автоматично ще определи честотата на оптични влакна, и в същото екрана ще започне да мига индикаторът на порта, който може да показва работна скорост на порта, което е удобно за точно определяне на местоположението линия и пристанището. Многофункционален тестер за мрежови кабели : разполага с девет функции, за да отговарят на вашите нужди.Проверка на приемственост, сканиране кабел, светкавица, порт за измерване на дължина, за проверка на източника на POE захранване, контрол на качеството, измерване на оптична мощност, функция VFL и функция NVC.Тестване на Po E : тестване на Po E възможност за проверка на поляритета на дисплея кабел и напрежение Po E мрежови комутатори, выдерживающих 60 vdc. Автоматично разпознава и превключва между режими на 10 М /100 Метра / 1000 м. Включва проследяване на кабели, проверка на късо съединение, проверка на прекъсване на веригата и т., Проверка за дължина на кабела : тестер Кабел RJ45 може бързо да се измери дължината на кабела в диапазона 200 м. Не само мрежови кабели, но също и телефонни линии и кабели, BNC.Дълъг живот на батерията + зареждане Type-C : Вградена литиево-йонна батерия с капацитет 1500 mah 3,7 В, работно време 10 часа, зареждане Type-C е по-удобно.Фенерче решава проблема работа на тъмно.Тестер за мрежови кабели.Тестер за мрежови кабели.Нашият богат на функции с висока производителност на мрежата тестер може бързо да се открият кабели, телефонни линии, мрежови кабели, кабели, BNC и други мрежови кабели.Сигурен и мощен инструмент за всеки професионален електротехник.

Основни свойства

Избор на купувачи

Кутии за съхранение 2 БР. Органайзер за кабинет От Акрил Материал, Органайзер за Дрехи, Моющийся, Видим Сгъваема Кутия, Разделителната

BGN 42.90

✨【Организатор за гардероба от 2 теми】 Индивидуални кутии за съхранение позволяват подреждане на дрех�

Новини