• New
2 бр. Акрилен Поставка за шапки, Поставка за показване шапки с кръгла горна част и основа, Поставка за перука с височина 30 см /12 см, Прозрачна Поставка за притежателя ?

2 бр. Акрилен Поставка за шапки, Поставка за показване шапки с кръгла горна част и основа, Поставка за перука с височина

Оценка на продукта:
BGN 4.66

Сума
В магазина

【Високо качество и кристално чист акрил】 Произведени от висококачествен акрил влакчета за демонстрационни шапки кристално ясни, стабилни и здрави, тях не е лесно да се съборят или да се деформираДори и след продължителна употреба те изглеждат като нови.Горният диаметър е 10 см (4 инча) и диаметър на основата - 15 см (6 инча). 【Лесна инсталация】 за Да се предотврати увреждане по време на транспорт, ние отсоединяем акриловую поставка за шапки.Трябва само да затегнете две кръгли акрилни плочи в двата края на винта на скобата при получаването им (болтове са включени в комплекта), което е удобно и бързо. 【Е подходящ за повечето шапки】 Поставки за шапки са универсални и са подходящи за повечето шапки и кепок, като бейзболни шапки, широкополые шапки, бомбета, каубойски шапки, барети, шапки, велосипедни каски, както и дълги и къси перуки. 【Двустранен защитно фолио】 Акрилен материал блестящ и прозрачен, така че ние парцел защитното фолио от двете страни на кръгла акрилна плоча, за да се предотврати драскотини на акрилови багажник за демонстрация на перуки.Моля, почистете ги преди употреба. 【Гъвкавост в използването на】 Тази акрилна поставка за дисплея на универсална за използване, на нея могат да се съхраняват не само на шапки и шапки, но и перука, часовници, гривни, колиета, пръстени и миниатюрни фигурки.Красива шапка може не само да се затопли, за да защити очите си от слънцето и да се предотврати попадането на прах, но и да се превърне в моден аксесоар.Ако обичате модата, вие трябва да имате много шапки различни стилове.Тези шапки не трябва да се прибират или натискане, така че, за да ги настанят и демонстрации ще се нуждае от няколко закачалки за шапки.Характеристики на продукта ➤ Минималистичен дизайн : прозрачна акрилна поставка за часа, без излишни украшения е изпълнена в стил минимализъм.Те могат лесно да се включат в различни декори и да предложат удобство на всекидневния живот. ➤ Предотвращайте деформация на шапки и перуки : Горната част на влакчета-на притежателя за перуки помага за поддържане на вашите шапки и перуки, при запазване на тяхната форма, когато те не се използват за предотвратяване на пресоване шапки и перуки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини