• New
Стол на колела COSTWAY Ергономичен Отточна тръба на шарнирна връзка Регулируем Хидравличен Масажен Стол за салон за Красота с Удобен Голям Тапицирана Седалка, Хромир?

Стол на колела COSTWAY Ергономичен Отточна тръба на шарнирна връзка Регулируем Хидравличен Масажен Стол за салон за Красота

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Ретро Стил】Този стол съчетава ретро и модерен стил, който е подходящ за вашия дом, офис, бар, салон за красота, масаж или татуировка-салон 【Удобен дизайн】 Ергономичната седалка ви позволява да се чувстват по-комфортно.А хромирана рамка засилва трайност и устойчивост на този стол. 【Въртящи се на 360 градуса】 отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на 360 градуса осигурява вас или вашите гости свобода на движение и удобство за комуникация с други хора и в двете посоки. 【Регулируема височина】Страничната въздушно дръжка за лесно и безопасно да се регулира на височина от 18,5 "до 24,8". 【Лесно преместване】5 универсални ролки управление осигуряват гъвкава мобилност за плавно се движат насам-натам. 【Ретро Стил】Този стол съчетава ретро и модерен стил, който е подходящ за вашия дом, офис, бар, салон за красота, масаж или татуировка-салон. 【Удобен дизайн】 Ергономичната седалка ви позволява да се чувстват по-комфортно.А хромирана рамка засилва трайност и устойчивост на този стол. 【Въртящи се на 360 градуса】 отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на 360 градуса осигурява вас или вашите гости свобода на движение и удобство за комуникация с други хора и в двете посоки. 【Регулируема височина】Страничната въздушно дръжка за лесно и безопасно да се регулира на височина от 18,5 "до 24,8". 【Лесно преместване】5 универсални ролки управление осигуряват гъвкава мобилност за плавно се движат насам-натам.Този бар стол е удобен и привлекателен.Той е доста здрав и издръжлив.Регулируема височина ви позволява да използвате пневматическую система е по-удобно за вас. 5 универсални ролки управление осигуряват добра мобилност.Ергономичност и стилен дизайн е също толкова удобни, колкото и да са красиви.Не се колебайте да го купуват!. шарнирно окачване на конструкцията на 360 градуса осигурява вас или вашите гости свобода на движение и удобство за комуникация с други хора и в двете посоки.Този стол съчетава ретро и модерен стил, който е подходящ за вашия дом, офис, бар, салон за красота, масаж или татуировка-салон.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини