• New
Healeved Кола на Спешна Писоар, Пътни Писсуары за Мъже, Автомобилни Писсуары за Мъже, Преносим Тоалетната чиния, Тава за Приучения на Урината, Чаши за детски Саксията, А?

Healeved Кола на Спешна Писоар, Пътни Писсуары за Мъже, Автомобилни Писсуары за Мъже, Преносим Тоалетната чиния, Тава за Приучения

Оценка на продукта:
BGN 7.59

Сума
В магазина

С Детски преносим писоар : Има добри показатели водопоглощения, изтичане на информация.Чаши : Изработени от качествени материали, устойчиви на протечкам, хигиенични и имат странен мирис.Авариен тоалетна за колата : Този торбичка за урина унисекс лек за лесно и удобно пренасяне и съхранение.бутилки за мъжки последна дума в писоар със защита от разливане.Авариен титуляр за последна дума в писоар : изящна изработка изработка и обикновен външен вид осигуряват тяхната популярност и практичност.Детски пътен гърне : Преносими бутилки-саксии, контейнер за спешна урината, лесно управление, гигиеничный, не е скучен.На разположение както за разходки, така и на местата за сядане, лесно да се справя.Детски лаптоп писоар : има добри показатели водопоглощения, напрежение.Чаши : Изработени от качествени материали, устойчиви на протечкам, хигиенични и имат странен мирис.Авариен тоалетна за колата : Този торбичка за урина унисекс лек за лесно и удобно пренасяне и съхранение.бутилки за мъжки последна дума в писоар със защита от разливане.Авариен титуляр за последна дума в писоар : изящна изработка изработка и обикновен външен вид осигуряват тяхната популярност и практичност.Детски пътен гърне : Преносими бутилки-саксии, контейнер за спешна урината, лесно управление, гигиеничный, не е скучен.На разположение както за разходки, така и на местата за сядане, лесно да се справя.Осъществяване на списък 1 х чанта Характеристики -Размер : 24,00 X11,00 X10,00 см. / 9,43 X4,32 X3 на автомобила. -Материал : PP детска кола - Цвят : червен преносим писоар за момчета, за деца -Чанта за уриниране в колата е малка, лека, лесно се побира в чанта, лесно се побира в джоба на панталон, удобен за използване последна дума в писоар в колата. -Автомобилен торбичка за урина е изработен от безопасен материал премиум-клас, гигиеничный и практичен мъжки торбичка за урина. -Малки и компактни за да ги поставите навсякъде, без да заема място в чантата си за урината на открито. -Удобна връзка и лесно управление.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини