• New
Цветен Поглед на Котката Кошница За Дрехи, Кошче За Отпадъци, Кошница За Съхранение на Мръсни Дрехи, Водоустойчив Сгъваем Играчка Органайзер за Спални, Дрехи, кош З?

Цветен Поглед на Котката Кошница За Дрехи, Кошче За Отпадъци, Кошница За Съхранение на Мръсни Дрехи, Водоустойчив Сгъваем Играчка

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Взаимозаменяеми материал】 Тази количка за бельо, изработен от оптимална плат Оксфорд с водоустойчив покритие вътре, което позволява по-добре да закриля и пази дрехите 【Перфектен размер】 Диаметър е 16,5 инча, а височината-17,3 инча.Кошница за съхранение е различен голям капацитет, в нея лесно можете да поставите всички видове дрехи и всеки всячины. 【Лесна употреба】 кош за бельо има сгъване конструкция, снабженную дръжки.Той е лек и преносим за удобно използване, съхранение и преместване. 【Е подходящ за деца】 Помогнете на децата да се приведе в ред с помощта на нашите прекрасни кутии за съхранение.Подходящ за деца, унисекс, бебета, момчета, момичета, деца в предучилищна възраст, деца по-малки деца, деца на всяка възраст. 【Широко приложение】 Идеалната количка за бельо за детска стая за малки момчета, къща, офис, организатор за гардероба, спалня, баня, килер, общежитието на колежа и т., Кошница за съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини