• New
Arrebolart Зимния Празничен Декор Сладък Снежен човек Завеси за Душ за Деца на Коледно Завеса за Душ под формата на Снежинки със Забавни Коледни Топки Кардиналите Snow Де?

Arrebolart Зимния Празничен Декор Сладък Снежен човек Завеси за Душ за Деца на Коледно Завеса за Душ под формата на Снежинки

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【Материал】 : Изработен е от 100% полиэстеровой тъкан 【Размер】 : 60x72 инча, 150x180 виж 【Дизайн】 : Декор на банята в стил на Свети Валентин, е лесно да декорирате вашия дом. 【Опаковка】 : Една завеса за душ, безплатни бели пластмасови куки. 【Грижи】 : Машинно пране в студена вода, ниско сушене на перална машина. тъкан от 100% полиестер.Водоустойчив шарикового тип.Изчезва в колата, лесно изчезва.Метални отвори с бели пластмасови куки.лесна инсталация.Подходящ за всички видове вани и душ кабини.Arrebolart е професионален производител и доставчик на душ завеси.Ние се фокусираме върху нуждите на клиентите, с помощта на оригинален дизайн и следваме модни тенденции, за да предложи на потребителите по-задоволителен продукт.Във всички наши продукти е използвана технология за 3 D печат и висококачествени материали, за да гарантира изображения с висока разделителна способност и дълготрайност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини