• New
Вентилатори CUTYZ с Лампи Led Съвременните Вентилатори за Хола вентилатор на Тавана с Осветление и Дистанционно Регулиране на яркостта Безшумен Вентилатор за хола Та?

Вентилатори CUTYZ с Лампи Led Съвременните Вентилатори за Хола вентилатор на Тавана с Осветление и Дистанционно Регулиране

Оценка на продукта:
BGN 115.65

Сума
В магазина

Изключителна изработка : Външната обвивка на лампата е изработена от материали, които много пъти полировались за предотвратяване на корозия и дълготрайност Лампа е изработена от акрил материал с висок коефициент на пропускливост на светлина, което прави светлината по-ярка, равномерно и меко. Плавно спиране на тока : яркостта, и цветовата температура може да се регулира по желание в съответствие с вашите нужди. цветовата температура може да се превключване в диапазона от 3200 ~ 6500 К с помощта на дистанционно управление.Регулируема скорост на вятъра : вентилатори имат регламентирана скоростта на вятъра с три варианта на скоростта на вятъра.Можете да го настроите с помощта на предсказуем дистанционно управление. Конструкция на системата за циркулация на въздуха Осигурява добра циркулация на атмосферния въздух и го поддържа чист. топъл и свеж въздух ще ви позволи да се чувствате свежи, чисти и да се насладите на комфортна семейния живот. Многофункционален тавана лампа : основно се използва за спални, баня, тоалетна, кухня, всекидневна, трапезария, коридор, детска стая, бар, клуб, хотел, коридор, гараж, игри стая, ресторант Hot Pot, на вътрешното осветление на ресторанта, без честа смяна на led крушки и след инсталацията, много практичен и енергоспестяващ.Помощен център; Ние направихме Строг контрол, преди да изпратите и преминават през опаковка пяна, което е много сигурно.Модерни вентилаторните тела са лесни за инсталиране, с подробни инструкции.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Изключителна изработка : Външната обвивка на лампата е изработена от материали, които много пъти полировались за предотвратяване на корозия и дълготрайност. Лампа е изработена от акрил материал с висок коефициент на пропускливост на светлина, което прави светлината по-ярка, равномерно и меко. Плавно спиране на тока : яркостта, и цветовата температура може да се регулира по желание в съответствие с вашите нужди. цветовата температура може да се превключване в диапазона от 3200 ~ 6500 К с помощта на дистанционно управление.Регулируема скорост на вятъра : вентилатори имат регламентирана скоростта на вятъра с три варианта на скоростта на вятъра.Можете да го настроите с помощта на предсказуем дистанционно управление.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини