• New
Homgaty Тежкотоварни Тампон За очите, 4шт Тавана Кука от Неръждаема Стомана 6 мм 304, Монтиране на стена, Пистови Куки, Морска Подвесная Профили, Скоба, Контур, Продългова?

Homgaty Тежкотоварни Тампон За очите, 4шт Тавана Кука от Неръждаема Стомана 6 мм 304, Монтиране на стена, Пистови Куки, Морска

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Закрит кука с 4 дупки, за да инсталирате идеално за висящи лампи, полилеи, висящи люлки за йога или монтаж на таван, вентилаторТези примки за подплата, може да се използва за всеки комплект сянка на платната, скоба за закачане на растения, комплект струнни тела, горно осветление, комплект за показване на изображения, линии знамена и т. Бутон може да се използва за свързване на малки яхти и лодки, а също и като чанти и аксесоари за дома.Здрава заваряване и повишена пропускателна способност.Ярката полиране на повърхността, красив външен вид.Максимална натоварване : всяка по 0,08 тон. 6 мм Дупки за винтове : 6 mm Помещение включва : 4 бр. 【Многократно използване на】 Морска тампон 304 Eye plate може да се използва не само за закрепване на малки яхти и лодки и различни видове пряжек и връзки, но и като чанти и аксесоари за дома, за гимнастика на пръстените", хамаци за люлки за йога, оборудване за морска палуба, настилной въжета, скрито платна, декоративни въжета и мрежи, гумени ленти за упражнения и лампи на тавана куки за окачване на растенията. 【Висококачествени материали от неръждаема стомана】 Тези U-образни куки са изработени от неръждаема стомана 304 и са обработени по метода с тел рисунка, имат високо блясък, здравина при заваряване и увеличават товароносимостта, са силни и трайни. 【Лесен монтаж】Тези стенни вентилатори са подходящи куки за закрепване към масивна стена, дървена потолкам, цементным потолкам, тухлен стени, стени от керамични плочки, пола, палубам, дървета и т. лесно Можете да го инсталирате навсякъде на закрито или на открито, по ваше желание. 【Очна табела за тежки условия на работа】 максимално натоварване на глазную табела за тежки условия на работа : всяка по 0,08 тон. проушин】 Дизайн с 4 инсталационните отвори, размер за всеки дупки за болтове : 5 мм, на помещение включва 4 бр. висящи куката (на винт в комплекта не са включени).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини