• New
Комплект за оцветяване на равенство PATIFEED, Комплект за Оцветяване на тъкани 35 цвята, Комплект за Оцветяване Нетоксични Вратовръзка за деца, Възрастни, по-Големи гру?

Комплект за оцветяване на равенство PATIFEED, Комплект за Оцветяване на тъкани 35 цвята, Комплект за Оцветяване Нетоксични

Оценка на продукта:
BGN 9.60

Сума
В магазина

Какво МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ - Пълен комплект за оцветяване вратовръзка включва 35 опаковки оцветяване на прах, 35 бутилки за пресоване, 2 фунии, 100 каучук, 10 ръкавици, 2 покривки за маса, 2 престилка за еднократна употреба, 1 * ръководство ? ЛЕКА БОЯ ЗА РАВЕНСТВО - Сложете на прах за боядисване на равенство във флакон за въртене, просто добавете в бутилка вода и равномерно разклащайте, не е нужно предварително накиснете кърпа в калцинирана соде пред картина. ?НАНАСЯНЕ на БОЯ ВЪРХУ ТЪКАНИ - За постигане на най-добри резултати използвайте от 100% памук, вискозой, коприна и други естествени тъкани.Можете да нанесете оцветител върху тениски, блузи, чорапи, рокли, блузи, шорти, дънки, яке, гамаши, чанти-тоут, обувки, шалове, пердета, носни кърпички, калъфки за възглавници и т. ? ЗДРАВ и нетоксичен - Изработени от естествени материали, безопасен и нетоксичен, безвреден за човека.Родителите не трябва да се притеснявате за децата, ако боята за равенство директно влиза в контакт с кожата. ? Перфектния подарък -комплект за оцветяване сливане с 1 преносим калъф уникален дизайн, който е удобен за носене навсякъде.Идеален подарък за Коледа, Деня на благодарността, Ден за защита на децата и Хелоуин.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини