• New
Четка за миене на прозорци SHENGSHIYU, Автомивка с Меки коси, Бусове, Лодки, Соларни Панели, Комплект, Четка Без Драскотини, Прибиращ се Четка За измиване на входа, Регули?

Четка за миене на прозорци SHENGSHIYU, Автомивка с Меки коси, Бусове, Лодки, Соларни Панели, Комплект, Четка Без Драскотини,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Многофункционален】- Тази четка за автомивка с удлинительной дръжка може да се използва безброй начиниМногофункционален и практичен, идеален за почистване или измиване на слънчеви панели, сайдинг, за домове, автомобили, камиони, лодки, при песните, палуби, подови настилки, вътрешен двор и много други неща!. 【Удобно】 Стоманена тока се определя, напълно заключен и може да бъде бързо създадена и разбита. Лентата на главата на четката или стъклена плоча, прикрепена под определен ъгъл. Универсалният дизайн позволява главата на четката се върти свободно и лесно да се справят с прах и петна във всеки ъгъл. 【Сигурност】 Почистете слънчеви панели или прозорци от защитния слой на Земята.Стълб за подаване на вода идва с маркуч с предварителна резба и може да бъде монтиран към обикновен н градина маркуча с предоставения латунного адаптер, която осигурява проста и удобна връзка към водопровод и канализация. 【Дизайн】 Четка за оптимално проектирани така, че да се впише в ъглите и съответстват на контурите и на неравни повърхности, премахване при това, дори и трудно достъпните замърсяване, мазнини и копоть. По същите причини тази четка също е отлична четка за почистване на слънчеви панели, прозорци и още много други. 【Продукт】 Универсален накрайник с резба го Прави съвместим с широка гама от дюзи за изпълнение на всички ваши трудни задачи – С лост за палеца ви позволяват лесно да се представи шест – Използвайте с дюзи или други резбови дюзи. 【Многофункционален】- Тази четка за автомивка с удлинительной дръжка може да се използва безброй начини.Многофункционален и практичен, идеален за почистване или измиване на слънчеви панели, сайдинг, за домове, автомобили, камиони, лодки, при песните, палуби, подови настилки, вътрешен двор и много други неща!. 【Удобно】 Стоманена тока се определя, напълно заключен и може да бъде бързо създадена и разбита. Лентата на главата на четката или стъклена плоча, прикрепена под определен ъгъл. Универсалният дизайн позволява главата на четката се върти свободно и лесно да се справят с прах и петна във всеки ъгъл. 【Сигурност】 Почистете слънчеви панели или прозорци от защитния слой на Земята.Стълб за подаване на вода идва с маркуч с предварителна резба и може да бъде монтиран към обикновен н градина маркуча с предоставения латунного адаптер, която осигурява проста и удобна връзка към водопровод и канализация. 【Дизайн】 Четка за оптимално проектирани така, че да се впише в ъглите и съответстват на контурите и на неравни повърхности, премахване при това, дори и трудно достъпните замърсяване, мазнини и копоть. По същите причини тази четка също е отлична четка за почистване на слънчеви панели, прозорци и още много други. 【Продукт】 Универсален накрайник с резба го Прави съвместим с широка гама от дюзи за изпълнение на всички ваши трудни задачи – С лост за палеца ви позволяват лесно да се представи шест – Използвайте с дюзи или други резбови дюзи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини