• New
DOITOOL 60 Бр. Жично Куб Пластмасови Съединители, Черна Метална Мрежа Куб за Съхранение на Кубчета Модулен Шкаф Органайзер Метални мрежести Рафтове За Съхранение на Об?

DOITOOL 60 Бр. Жично Куб Пластмасови Съединители, Черна Метална Мрежа Куб за Съхранение на Кубчета Модулен Шкаф Органайзер

Оценка на продукта:
BGN 9.60

Сума
В магазина

Всеки конектор има 8 прорезей за ъглите на панела; вътрешна ширина на всеки се отвори от 4 mm Лесна инсталация и за определяне на панелям; може да събира лентата заедно, анализира ги и повторно коригиране толкова пъти, колкото е необходимо.Комплектът включва общо 20 конектори.Съвместим с модулен гардероб и модулни кубчета от телени мрежи.Пластмасови съединители са изработени от здрава ABS пластмаса за безпроблемно свързване на панели.Описание комплектът включва общо 20 конектори.Пластмасови съединители са изработени от здрава ABS пластмаса за безпроблемно свързване на панели.Съвместим с модулен гардероб и модулни кубчета от телени мрежи.Всеки конектор има 8 прорезей за ъглите на панела; вътрешна ширина на всеки се отвори от 4 mm. Лесна инсталация и за определяне на панелям; може да събира лентата заедно, анализира ги и повторно коригиране толкова пъти, колкото е необходимо.Характеристики Материал : ABS Цвят : черен.-Размер : около 3,7x3,7x0,5 см Предпоставка включва 60 x пластмасови съединители за телени кубчета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини