• New
Didiseaon 1 бр. Аксесоари за дома Декор Ракита Подарък Кошница Сватбена Кошница Великден Кошница с Украса от Ракита Подарък Кошница САМ Кошница за Подпори Кошница За Съ?

Didiseaon 1 бр. Аксесоари за дома Декор Ракита Подарък Кошница Сватбена Кошница Великден Кошница с Украса от Ракита Подарък

Оценка на продукта:
BGN 3.38

Сума
В магазина

Пластмасата Миниатюрни кошници за бродерия : Декоративна кошница - добър реквизит за снимки.Малка кошница с дръжка : Висококачествен материал, безопасен и изискан, идеална украса за хола.Великденски чанти : Кошница за десктоп подпори, много сладко мини-кошница, дете от детската градина получава количката, декорация, може да сложите два орехи.Кошници от ратан за подаръци : Креативен дизайн декор с изискани детайли го правят привлекателен, той е за декорация на вашия дом.Мини-кошница : С дизайн на ръчен труд, по-естествени и атрактивни, които създават усещане за природата в дома.Списък на пакетите 1 x кошница за подпори Характеристики -Това е също един добър подпори за декорация на снимки, мини-количка за работния плот. - Изработени от висококачествени материали, екологично чиста, безопасна и устойчива мини-детска количка. - Много сладко мини-корзиночка, от детската градина детето получава корзиночку, декорация, може да сложите две великденски кошници от орехово дърво. - Вашият дом или работно бюро ще опрятны, ако тази подарък кошница ще бъде празен, за да може да бъде запълнена. - Цвят : Светло кафяв мини-ракита кошница. - Размер : около 8x8x5 см е подарък кошница. - Материал : Ротанговые празни кошници с подаръци за попълване. - Креативен дизайн на декора с изискани детайли го правят привлекателен, това е също така и украса за вашето домашно мини-плетени кошници.Информация за товарахмаленькая ракита кошница Тази кошница е произведена от висококачествени материали, тя е здрава, екологично и безопасно.миниатюрна кошница е Много сладко мини-корзиночка, дете в детската градина ще получи корзиночку, декорация, може да сложите два орехи.кошници от ратан Вашия дом или работно бюро ще се оправи с тази корзинкой. кошница Това също е добър подпори за декорация на снимки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини