• New
SoeHir Пръстен с текстура Сплав Модерен Пръстен за Нокти, Удлиняющее Пръстени за нокти на Пръстите на краката, Украса за Ръце, Декорация за нокти, Пръстен за отпечатъц?

SoeHir Пръстен с текстура Сплав Модерен Пръстен за Нокти, Удлиняющее Пръстени за нокти на Пръстите на краката, Украса

Оценка на продукта:
BGN 0.95

Сума
В магазина

Материал : Изработен е от сплавХубава Изглежда Особено по-детински.Опаковъчен лист : 1 X Пръстен за палеца.Пръстен, Украшающее Ноктите - Това е Пръстен за палец, Оригинално и Неповторимо.Модерен и просто, да се Забавляват.Материал : Изработен е от сплав.Хубава Изглежда Особено по-детински.Опаковъчен лист : 1 X Пръстен за палеца.Пръстен, Украшающее Ноктите - Това е Пръстен за палец, Оригинално и Неповторимо.Модерен и просто, да се Забавляват.Пръстен с текстура сплав Модерен пръстен за нокти, удлиняющее пръстени за нокти на пръстите на краката, украса за ръце, декорация за нокти, пръстен за отпечатъци, мъжки бижута, пръстен с текстура сплав, модерен пръстен за нокти, удлиняющее пръстени за нокти на пръстите на краката, украса за ръце, декорация за нокти, пръстен за пальцевматериал : сплавцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 8 грама опаковка Размер : 4x1,5x1,4 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Основни свойства

Избор на купувачи

СТИЛНИ Мотоциклетни Ръкавици С Дышащим Сензорен Екран, Мъжки Кожени Мотоциклетни Ръкавици, Летни Мотоциклетни Състезания Велосипедни

BGN 2.33

Микрофибър ?【Удобни и дишащи】 Супер меки и дишащи мотоциклетни ръкавици, тези байкерские ръкавици с ме

Новини