• New
10 бр. Ръчна Бормашина Спиральное Тренировка Тренировка с Директен Опашка, 1,75 мм Здрав Пробивна Машина за Пробиване на Перли Професионален за Штыревых Менгеме Ръчн?

10 бр. Ръчна Бормашина Спиральное Тренировка Тренировка с Директен Опашка, 1,75 мм Здрав Пробивна Машина за Пробиване

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Стабилно】 Мини бижу тренировка се различава стабилна структура и отлична производителност на пробиване, а също така спестява време и усилия при тяхната употреба 【Надежден материал】 Ръчна бормашина е направена от висококачествен метален материал, трайна и има дълъг срок на служба, което го прави идеален за сложни пробиване, който изисква точност. 【Мини бормашина】 Ръчна бормашина с штыревыми менгеме идеален за всички проекти, които изискват прецизно пробиване на дупки.Спиральное тренировка притежава висока твърдост, устойчивост на износване и устойчивост на топлина, този дизайн ще ви осигури по-добър опит в използването. 【Приложимо】 Ръчна бормашина с булавочными менгеме е предназначена за пробиване на бисерна мъниста, обработка на бижута и изработка.Трябва да бъдат занаятчийски тренировки за всякакви занаятчийски произведения. 【Набор от диамантени тренировки】 Идва с пластмасово футляром за съхранение, удобен за носене и лесен за използване, който може да отговори на вашите различни нужди в ежедневния живот и работа. 【Стабилно】 Мини бижу тренировка се различава стабилна структура и отлична производителност на пробиване, а също така спестява време и усилия при тяхната употреба. 【Надежден материал】 Ръчна бормашина е направена от висококачествен метален материал, трайна и има дълъг срок на служба, което го прави идеален за сложни пробиване, който изисква точност. 【Мини бормашина】 Ръчна бормашина с штыревыми менгеме идеален за всички проекти, които изискват прецизно пробиване на дупки.Спиральное тренировка притежава висока твърдост, устойчивост на износване и устойчивост на топлина, този дизайн ще ви осигури по-добър опит в използването. 【Приложимо】 Ръчна бормашина с булавочными менгеме е предназначена за пробиване на бисерна мъниста, обработка на бижута и изработка.Трябва да бъдат занаятчийски тренировки за всякакви занаятчийски произведения. 【Набор от диамантени тренировки】 Идва с пластмасово футляром за съхранение, удобен за носене и лесен за използване, който може да отговори на вашите различни нужди в ежедневния живот и работа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Амбър Стъклени Флакони-опаковки, 4шт Тъмно-Кехлибарен Флакони-Пипети за устната Кухина, Набор от Флакона-медицина пипети за Етерични

BGN 1.67

Парфюмни етерични масла от тъмно стъкло : Набор от флаконамедицина пипети осигурява много професионалн

Новини