• New
Притежателите на Слънчеви очила Rhino Valley за автомобилния Слънцезащитен Козирка, 2 Опаковки, Кола За Точки, Стяга-Органайзер, щипка за очила с клипс за карта за автомо?

Притежателите на Слънчеви очила Rhino Valley за автомобилния Слънцезащитен Козирка, 2 Опаковки, Кола За Точки, Стяга-Органайзер,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Уникален дизайн】 Скоба за слънчеви очила е модерна форма на капки, проста и изискана, което позволява да се избегне усещането за тежест и придава елегантен вкус на дизайна на интериора на автомобила 【Материал премиум-клас】 е Изработена от изкуствена кожа, здрав и висок клас, който може да се използва в продължение на дълго време, без да се повреди.Благодарение на протоколи притяжению тази кола за очила предпазват вашите слънчеви очила от падане. 【Многократно използване на】 С помощта на универсален автомобилен скоба за точки, можете да поставите в него слънчеви очила, платежни карти, горивни карти, визитки и сметка, че не само предпазва вашите очила, но и ще се избегне загубата им, удобен и лесен за намиране. 【Лесна инсталация】 Просто поставете скоба за слънчеви очила в сенника, след това отворете панела скоба за слънчеви очила, вие можете директно да поставите своите слънчеви очила.Магнитно сигурно затваря козирка, която лесно отвалить и повреди. 【Перфектен размер】 получавате 2 опаковки скоби за слънчеви очила.Общият размер : 3,54 инча × 2,56 инча × 1,18 инча.Този клип козирка малък размер е много подходящ за носене на ръка и е идеален подарък за вашето семейство и приятели. 【Уникален дизайн】 Скоба за слънчеви очила е модерна форма на капки, проста и изискана, което позволява да се избегне усещането за тежест и придава елегантен вкус на дизайна на интериора на автомобила. 【Материал премиум-клас】 е Изработена от изкуствена кожа, здрав и висок клас, който може да се използва в продължение на дълго време, без да се повреди.Благодарение на протоколи притяжению тази кола за очила предпазват вашите слънчеви очила от падане. 【Многократно използване на】 С помощта на универсален автомобилен скоба за точки, можете да поставите в него слънчеви очила, платежни карти, горивни карти, визитки и сметка, че не само предпазва вашите очила, но и ще се избегне загубата им, удобен и лесен за намиране. 【Лесна инсталация】 Просто поставете скоба за слънчеви очила в сенника, след това отворете панела скоба за слънчеви очила, вие можете директно да поставите своите слънчеви очила.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини