• New
HANABASS Офис Декор Офис Декор Декор на масата за Хранене Декор 5ШТ Декоративни Малки Боклуци Кошчета, Настолни Мини-Кофи за Боклук Малки Притежателите на Отпадъци Офи?

HANABASS Офис Декор Офис Декор Декор на масата за Хранене Декор 5ШТ Декоративни Малки Боклуци Кошчета, Настолни Мини-Кофи

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Тя може да се поставят на масата от всеки материалПолезен, безвреден и без миризма, можете да го използвате с доверие.Тя може да се използва за съхранение на малки предмети на масата, за да доведе на вашия работен плот в ред.Това също го прави сверхбезопасным при използването на детски стаи или игрални зони.Нашият продукт е просто цвят, който най-добре ще красят бюрото си и даде му дава елегантен външен вид. малък и компактен, не заема много място.И е удобно, когато трябва да изхвърлите на боклука по време на пътуване.Контейнер за съхранение.Описаниеэто многофункционален продукт, който може да се използва като кошче за боклук за дома, кухни за настаняване на отпадъци от работния плот и поддържане на реда на масата, също може да се използва като кофа за съхранение или декоративен малка саксия.Десктоп мини-кофата за боклук, подходящ за кухня, спалня, кабинет и на други места.Характеристики Материал : Оцинкованное желязо - можете да поставите на масата от всеки материал.Полезен, безвреден и без миризма, можете да го използвате с доверие. - Тя може да се използва за съхранение на малки предмети на масата, за да доведе на вашия работен плот в ред. - Това също го прави сверхбезопасным при използването на детски стаи или игрални зони. - Нашият продукт е просто цвят, по-добре да украсите вашата маса и му дава елегантен външен вид. - малък и компактен, не заема много място.И е удобно, когато трябва да изхвърлите на боклука по време на пътуване.Пратката включва 5 мини-кошчета за боклук.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини