• New
Титуляр на Кухненски прибори DOITOOL Притежателя на Кухненски прибори за Плотове, Сливная Поставка за Пръчици за Хранене, Поставка за Източване на Кухненски Мивки, Дъ?

Титуляр на Кухненски прибори DOITOOL Притежателя на Кухненски прибори за Плотове, Сливная Поставка за Пръчици за Хранене,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

В долната част на цилиндъра има дренажни отвори за оттичане на излишната водаДържач за прибори за хранене Универсален Кухненски Органайзер Клетка за пръчици за хранене.Заоблени ъгли, се изчисляват на нередности, всичко като цяло, гладко и нежно, im Държач за чинии Caddy Титуляр за кухненски инструменти.Двухтрубное склад, чисто и опрятное, е отличен помощник за съхранение и организиране на кухня.Държач за съхранение на пръчки, Контейнер за съхранение на прибори за хранене, Органайзер.Двойни цилиндри подвижна, с тава за източване в долната част, който е устойчив и удобен за съхранение. държач за кухненски аксесоари.Произведен от висококачествени материали издръжлив, стилен, лек и луксозен. контейнер за прибори.В долната част на цилиндъра има дренажни отвори за оттичане на излишната вода.Държач за прибори за хранене Универсален Кухненски Органайзер Клетка за пръчици за хранене.Заоблени ъгли, се изчисляват на нередности, всичко като цяло, гладко и нежно, im Държач за чинии Caddy Титуляр за кухненски инструменти.Двухтрубное склад, чисто и опрятное, е отличен помощник за съхранение и организиране на кухня.Държач за съхранение на пръчки, Контейнер за съхранение на прибори за хранене, Органайзер.Двойни цилиндри подвижна, с тава за източване в долната част, който е устойчив и удобен за съхранение. държач за кухненски аксесоари.Произведен от висококачествени материали издръжлив, стилен, лек и луксозен. контейнер за прибори.Описание поставете лъжица, вилица на по-ниско ниво, лопаточку, пръчици за хранене, взбиватель за яйца и още много други Характеристики Цвят : златисто-зелено Материал : PET, желязо Размер : 22. 05 инча Помещение, включва : 1 х комплект от притежателите на пръчици за хранене.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини