• New
Лагери Hudson HDBTM-1-3/16 за пренос на тежки топки с метална капачка от неръждаема стомана, с диаметър 1-3 / 16 , товароносимост 750 кг (4 корпуса)

Лагери Hudson HDBTM-1-3/16 за пренос на тежки топки с метална капачка от неръждаема стомана, с диаметър 1-3 /

Оценка на продукта:
BGN 57.43

Сума
В магазина

Метална капачка за допълнителна здравина и издръжливостВграден маншет в горната част позволява да пуснете устройството в дупка с диаметър 1-3 / 4 инча. Основната топка с диаметър 1-3 / 16 инча се върти в подкрепа телца, с диаметър 1/8 от инча.Топка укрепване чаша е изработена от плътен стомана, закалена и е покрита с трева.Стопорное пръстен, изработено от едно парче метал.Лагери Hudson осигуряват предаване топки в тежки условия на експлоатация.Метална капачка за допълнителна здравина и издръжливост.Вграден маншет в горната част позволява да пуснете устройството в дупка с диаметър 1-3 / 4 инча. Основната топка с диаметър 1-3 / 16 инча се върти в подкрепа телца, с диаметър 1/8 от инча.Топка укрепване чаша е изработена от плътен стомана, закалена и е покрита с трева.Стопорное пръстен, изработено от едно парче метал.Материал на крушка : неръждаема стомана.Материал на корпуса : неръждаема стомана. товароподемност 750 кг.

Основни свойства

Избор на купувачи

Къща Градина Племенница Сладка Усмивка Носи Радост Сребриста Роза С Релефни Миниатюрен Музикален Ковчег Играе Си Освещаешь Живота

BGN 17.97

Дизайн на панти капак с релефни детайли под формата на контакти и матово покритие в сребърен цвят шампа�

Новини