• New
BESTOYARD 2 опаковки Преобладаващата превръзка На главата Карнавальная превръзка на главата пусна с уши костюм на лъв превръзка на главата си обръч за коса горски живо?

BESTOYARD 2 опаковки Преобладаващата превръзка На главата Карнавальная превръзка на главата пусна с уши костюм

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

марляСамо за сухо почистване.Детска прическа - е Изработен от висококачествен материал, тя е лека.той изящни детайли и качество на изработката.Аксесоари за коса животни-с марлевым дизайн във формата на лъв, идеални за създаване на забавна и щастлива атмосфера.Lions ушите и опашката - по-атрактивни и красиви за партита.Особено за cosplay и изяви.Прическа за cosplay-превръзка, здраво се държи за главата, не соскальзывая.Прическа от аниме-той също може да бъде декоративно и запомнящо се подпори за фотосесия.Пратката включва 2 х стоки за коса Описание Чудесен подарък за вашите деца.Изработени от висококачествен материал, тези превръзки са удобни в чорап, не се надраскат кожата и са много приятни на допир в съответствие със структурата на човешката глава.Страхотни прически за деца и момичета в стила на cosplay за парти.Характеристики - Цвят : кафяво. - Материал : марля. - Размер : около 25 x 12 x 1 виж - Изработени от висококачествени материали, те са леки.различни гурме детайлност и качество на изработка. -С дизайн във формата на марлевого лъв, който е подходящ за създаване на забавна и щастлива атмосфера. - По-привлекателен и красив на партита.Особено за cosplay и изяви. -Превръзка на главата му здраво се държи за главата, не соскальзывая. - Това също може да бъде декоративна и незабравима реквизит за снимки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Спирала ножове от волфрамов SPEED ТИГЪР ISEUD, Компресиране кръгла, диаметър 1/4 дължина на рязане 1, OVL 2-1/2 за дърво/шперплат/МДФ/дъб/алуминий

BGN 13.02

Композитни материали Видий инструменти Speed Тигър превъзходен, подходящи за обработка на дървесина, MFC, M

Новини