• New
Mobestech Компютърен Принтер Компютърен принтер 3шт Устройство за споделяне на принтера USB ключ за споделяне на принтера Селектор за споделяне на принтер, USB switch Превкл?

Mobestech Компютърен Принтер Компютърен принтер 3шт Устройство за споделяне на принтера USB ключ за споделяне на принтера

Оценка на продукта:
BGN 29.57

Сума
В магазина

Превключвател за СЪВМЕСТНО използване на скенер РЪЧНО : Чрез 2 USB портове той позволява два компютъра, споделяне на принтер, клавиатура, мишка, USB устройство и друго устройствоНе е необходимо да включите или да извадите щепсела за прехвърляне на данни чрез USB устройство, което удължава живота на порта USB-диск.Стандартен порт USB2.0, с бърз пренос на данни.Plug и play инсталация на софтуер не е задължително.Съвместим с Windows 10 / Vista, Linux, OS и т. Списък на опаковки, 3 x устройство за споделяне на принтер с ръчно управление с Характеристики -Размер : 10,5x5,2x1,6 см / 4,13x2,04x0,62 инча - Не е необходимо да се свържете или извличане на трансфер на данни чрез USB устройство, за удължаване на срока на експлоатация на порта USB-диск. - Материал : Пластмаса. - Plug и play инсталация на софтуер не е задължително. - Благодарение на 2 USB портове той позволява два компютъра, споделяне на принтер, клавиатура, мишка, USB устройство и друго устройство. - Стандартен порт USB2.0, с бърз пренос на данни. - Съвместимост с Windows 10 / Vista, Linux, OS и т. Информация за стоки търсите професионално, достъпни доставчик на ръчно принтер?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален оператор ръчно принтер трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини