• New
Ipetboom Изкуствени Водни Растения с Украса Смола Занаят Изкачване на Багажника Гущер Б Терариум Подслон Ъглов Орнамент САМ Аквариум Пластмаса и Клонка Пейзаж Betta Укр?

Ipetboom Изкуствени Водни Растения с Украса Смола Занаят Изкачване на Багажника Гущер Б Терариум Подслон Ъглов Орнамент САМ

Оценка на продукта:
BGN 5.22

Сума
В магазина

Декор за вашия аквариум-Украса от изкуствени клони на дървото може да стане идеално за декорация на вашия дом или офис на аквариума с рибкиДЕКОР на детайли от дърво - Тези изкуствени клонки са изработени от смола и керамика, са безопасни и не нанасят вреда на вашите домашни любимци.АКВАРИУМНЫЙ кутия-че да не причинява вреда на водни животни и не оказва вредно въздействие върху състоянието на водите.ДЕКОР на ТЕРАРИУМА-Външен вид на продукта е проста и красива, реалистичен декор за вашия офис аквариум.Компактен и лек дизайн за удобство за носене.Лесно можете да го поставите в аквариума.ДЕКОР за катерене по рептилиям-Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе много забавно.Това е украса за аквариум с ръцете си ще ви помогне да придават на пейзажа реалистично, е естествено чувство.Осъществяване на Списък 1 х украса за аквариум Характеристики-на Външен вид изделия прост и красив, реалистичен декор за вашия офис аквариум.Компактен и лек дизайн за удобно пренасяне.Лесно можете да го поставите в своя аквариум за декорация на аквариума.54 X2 подводни растения от смола. -Материал : смола, керамика, аксесоари за аквариум - Цвят : както е показано на фигурата. Интериор от изкуствени клонки, не изисква същото от специални грижи, както живи растения, просто трябва да се почистват непосредствено вода, спестявайки си време в грижи и създаване на благоприятни условия за живот на вашите любимци. декор на детайли от дърво. -Украса от изкуствени клони на дървото може да се превърне в идеалното украшение за вашия дом или офис на аквариум с ящерицами. -Можете да го използвате за декорация на аквариуми с рибки, че е красиви и приятни реалистични аквариумными растения. -Това не причинява вреда на водни животни и не оказва никакво вредно въздействие върху състоянието на водите, декор на аквариум за влечуги.Информация за стоки Аквариумная разклонение на дърво Този декор е имитация на град декор на аквариум от клоните на дърво. терариум за влечуги създава красиви декорации за вашия аквариум за риби са по-комфортна среда на обитаване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини